Blaga: Legea primarilor, un gest de disperare a lui Victor Ponta

VASILE BLAGA, despre candidatul la prezidentiale: Am terminat negocierile si vom da detalii dupa sedinta BPN

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a comentat, marti, pe marginea proiectului de lege care le ofera primarilor posibilitatea de a trece la alt partid, afirmand ca actul legislativ este un gest de disperare a lui Victor Ponta si un act antidemocratic.

“Astfel de lucruri nu sunt normale. Astfel de actiuni n-am mai intalnit nicaieri in lume. Este o actiune absolut antidemocratica. Intreprindem o serie de actiuni in aceasta perioada. Noi am dat un proiect de lege care nu incurajeaza racolarea primarilor. Vom intreprinde masuri in fata Guvernului. Ma astept la pozitii publice din partea oficialilor europeni”, a spus Vasile Blaga.

Citeste si: IOHANNIS: PONTA PIERDE SIGUR ALEGERILE. ROMANII NU INGHIT POVESTEA CU OUG PENTRU PRIMARI

Intrebat de jurnalisti cum comenteaza anuntul facut de Emil Boc privind sustinerea Elenei Udrea la prezidentiale, Vasile Blaga a raspuns ca acesta poate pleca din PDL pentru a sustine pe cine vrea.

“Daca domnul Boc intreprinde un astfel de demers, ii solicitam demisia din partid. Initial am auzit contrariul, ca il sustine pe domnul Iohannis. Dansul a ajuns primar al Clujului sprijinit de PDL. Poate pleca din PDL si sa sustina pe cine vrea”, a spus Blaga.

Citeste si: Ordonanta Dragnea ar putea “muta” mai multi primari PNL si PDL din Timis la PSD