BLAGA, liberalilor: Peste trei ani va trebui sa avem REZULTATE CONSISTENTE la guvernare

Co-presedintele Partidului National Liberal VASILE BLAGA a declarat, miercuri, la concertul dedicat aniversarii a 140 de la infiintarea partidului, ca peste trei ani PNL va trebui sa aiba rezultate consistente la guvernare.

“Avem un proiect de guvernare care este in spiritul programului presedintelui Klaus Iohannis. Peste 3 ani, la 100 de ani de la Marea Unire, va trebui sa avem rezultate consistente la guvernare pe calea desavarsirii integrarii europene a Romaniei. Guvernarea PNL din anul centenarului Marii Uniri, realizarea proiectelor PNL-Iohannis vor trebui sa fie cel mai frumos omagiu pe care il putem aduce partidului istoric al Bratienilor”, a declarat Blaga.

Liderul PNL a aratat ca liberalii sunt in plina constructie a unui mare PNL si nimic nu ii va opri sa duca la bun sfarsit acest lucru.

El a spus ca aniversarea a 140 de la infiintarea PNL este unica in istoria democratiei romanesti.

CITESTE SI: GORGHIU: Noul, dar vechiul PARTID NATIONAL LIBERAL este o FORTA si va fi cel mai PUTERNIC partid din ROMANIA

“140 de ani de la infiintarea partidului impune respect, ne bucura, ne mobilizeaza si ne obliga deopotriva. (…) Povestea celor 140 de ani de liberalism romanesc ofera coincidente si similitudini tulburatoare in raport cu prezentul. Lectura istoriei in aceasta privinta ne risipeste norii si ne deschide calea”, a sustinut Blaga.

El a spus ca istoria PNL ofera exemple stralucite si un model de unificare si de reunificare.

Blaga a subliniat ca Bratienii au respins radicalismele si utopiile de orice fel si au modernizat tara pas cu pas.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS, la aniversarea a 140 de ani de la infiintarea PNL: MI-A FOST DOR DE VOI

“Dupa 140 de ani, in alt context istoric ne aflam, tot in contextul unei fuziuni la finalul careia va rezulta cel mai mare partid din ultimii 25 de ani si cred eu un partid comparabil ca forta si viziune cu gloriosul partid al Bratienilor. Astazi (…) se pregateste sa realizeze la guvernare un proiect de tara ambitios si de substanta, este vorba de integrarea deplina a Romaniei in UE”, a spus el.

Liderul PNL a mentionat ca partidul trebuie sa implineasca destinul euro-atlantic al Romaniei.

”Asta inseamna sa asezam Romania la locul ei firesc in UE si sa-i punem pe romani laolalta cu cetatenii marilor democratii occidentale ca nivel de trai si civilizatie”, a spus Blaga.

Sursa foto www.dcnews.ro