Blaga: Nu sustinem retrimiterea in Parlament a LEGII CAS

Presedintele PDL, VASILE BLAGA, a declarat marti ca nu sustine solicitarea PMP privind retrimiterea in Parlament a LEGII CAS, motivand ca PDL si PNL au votat in unanimitate in plenul Legislativului pentru aceasta masura.

“Nu. Noi ne-am explicat foarte clar punctele de vedere, rezervele fata de Guvern pe care le-a avut si FMI, nu numai PDL si PNL, impreuna am avut aceste discutii cu FMI.

Citeste si: VICTOR PONTA A EXPLICAT SCOPUL REDUCERII CAS

Guvernul trebuie sa vina si sa spuna care sunt resursele pentru a putea demara acest proces necesar, dar noi am votat in unanimitate in Parlament, si noi si colegii de la liberali, pentru aceasta masura”, a afirmat BLAGA, la sediul PDL Bucuresti, intrebat daca sustine propunerea lui Cristian Diaconescu prin care ii solicita presedintelui Traian Basescu sa retrimita in Parlament LEGEA CAS.

Partidul Miscarea Populara ii va solicita presedintelui Traian Basescu sa retransmita Parlamentului LEGEA privind REDUCEREA CAS cu cinci puncte procentuale, a anuntat marti candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Cristian Diaconescu.

PMP II SOLICITA LUI TRAIAN BASESCU RETRIMITEREA LEGII CAS IN PARLAMENT

Sursa foto: gazetadecluj.ro