BLAGA: PONTA este sustinut de o COALITIE care isi vede interesul ei mai mult decat al PREMIERULUI

Co-presedintele PNL VASILE BLAGA a dezvaluit, marti, ca liberalii au decis data in care va avea loc reuniunea grupurilor parlamentare ale PNL si ale BPN in vederea stabilirii prioritatilor pentru viitoarea sesiune parlamentara in 28 – 30 august.

„Azi am decis reuniunea grupurilor parlamentare ale PNL si ale BPN in vederea stabilirii prioritatilor pentru viitoarea sesiune parlamentara, in 28 -30 august, unde domnul Predoiu presedintii comisiilor de specialitate vor prezenta proiectele de legi cu care vom veni in fata romanilor, ca sa putem raspunde la o intrebare normala pe care cetateanul o pune: daca veniti voi ce faceti? Am stabilit date privind evaluarea finala a candidaturilor pentru functiile de primari: pana la 3 august, sa vedem care doresc sa candideze si care e parerea organizatiei”, a afirmat VASILE BLAGA.

CITESTE SI: VASILE BLAGA a dezvaluit ce se discuta la BPN al PNL 

VASILE BLAGA nu l-a uitat nici pe VICTOR PONTA, liderul liberal intarind ideea ca premierul ar fi trebuit sa-si dea demisia din fruntea Executivului.

„Doua fraze despre situatia domnului prim-ministru. Orice demnitar, cu atat mai mult un prim-ministru, din orice tara, si mai ales din Uniunea Europeana (UE), aflat in situatia sa si-ar fi dat demisia. Ar fi fost si un gest de onoare, un gest de curaj, dar pe dansul il intereseaza sa stea cat mai mult timp in Palatul Victoria. Este sustinut de o coalitie, dar coalitia nu-l sustine pe dansul, cei din coalitie se sustin pe ei”, a conchis VASILE BLAGA.

CITESTE SI: DAN VOICULESCU are un favorit SURPRIZA pentru functia de PREMIER 

Sursa foto: realitatea