BLAGA: Propunerea lui PONTA cu OPREA interimar este OBRAZNICA si AROGANTA

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a catalogat luni “OBRAZNICA si AROGANTA” propunerea premierului VICTOR PONTA de desemnare a vicepremierului GABRIEL OPREA ca prim-ministru interimar, subliniind ca este atributul sefului statului sa stabileasca o persoana din Cabinet pentru a exercita aceasta functie.

“Fara a ne referi la persoana GABRIEL OPREA, (propunerea — n.r.) este OBRAZNICA si AROGANTA. Nu este atributul dlui prim-ministru sa stabileasca cine ii ia locul daca dansul este indisponibil pe caz de boala. Stabileste presedintele unul din membrii Cabinetului”, a declarat Blaga, intr-o conferinta de presa.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS se intalneste cu GABRIEL OPREA la ora 14.00. Scrisoarea lui PONTA a ajuns la Cotroceni 

Luni, scrisoarea premierului VICTOR PONTA privind numirea vicepremierului GABRIEL OPREA ca prim-ministru interimar a ajuns la Palatul Cotroceni, dupa cum a anuntat Administratia Prezidentiala.

In urma cu o zi, premierul VICTOR PONTA a anuntat, pe Facebook, ca ii va solicita presedintelui KLAUS IOHANNIS sa il desemneze pe vicepremierul GABRIEL OPREA sa exercite toate atributiile functiei de prim-ministru.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI: Desemnarea lui OPREA ca premier, o intelegere oculta intre IOHANNIS si PONTA 

Sursa foto: realitatea.net