Blaga si PDL viseaza frumos! 20% la euroalegeri, respectiv opt mandate de europarlamentar

Presedintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a declarat ca PDL se situeaza in prezent  la 18% in preferintele electoratului si isi propune sa obtina sapte-opt mandate de europarlamentar, respectiv un scor apropiat de 20% la alegerile pentru Parlamentul European.

“PDL este la 18% in acest moment. Din toate analizele noastre lunare si le vom face in continuare, vor fi mai dese in perioada care urmeaza, ne situam la 18%. Eu cred ca este o baza buna de pornire pentru a ne atinge obiectivele, ce am spus noi. Mai ales ca avem si am si prezentat romanilor o lista (de candidati la europarlamentare — n.r.) extrem de competenta, de competitiva. O lista bazata efectiv pe oameni care ne-au facut cinste nu numai noua, PDL, ci si Romaniei, o lista cu care candidam cu fruntea sus. Pentru ca de departe parlamentarii nostri au realizat in Parlamentul European 60 de rapoarte, mai multe decat toti europarlamentarii proveniti din partide romanesti, din celelalte grupuri parlamentare de la Bruxelles la un loc”, a declarat presedintele PDL, la B1 TV.

Vasile Blaga a mai spus ca PDL se asteapta sa obtina sapte-opt mandate de europarlamentari, in traducere un scor de circa 20%.

Uite ce-si doreste Vasile Blaga dupa alegerile prezidentiale

Liderul PDL a mai spus ca la ceremonia de lansare a candidatilor democrat-liberali, care va avea loc pe 30 martie la Sala Palatului din Bucuresti,  au fostinvitati presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, si presedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat.

“Obligatia noastra a partidelor si asta va face PDL — pe noi nu ne intereseaza in aceasta campanie electorala, ca, de fapt, si in cea prezidentiala, (…) cine este pro presedinte, anti-presedinte si asa mai departe — este sa aratam romanilor prioritatile noastre, ale europarlamentarilor nostri, in Uniunea Europeana. Noi vrem sa discutam despre Romania si despre romani. Directiile noastre, pe care foarte clar le vom prezenta in platforma noastra duminica in fata a sapte mii de oameni cand ne lansam candidatii in prezenta presedintelui PPE, domnul Daul, si al fostului premier al Moldovei, Vlad Filat, unul dintre prietenii nostri. si vom prezenta exact directiile de actiune ale europarlamentarilor nostri in UE. Poporul trebuie sa inteleaga cat de important este Parlamentul European”, a declarat Blaga.uri rele, in cei aproape doi ani de guvernare in care a stat alaturi de PSD”, a mai declarat Vasile Blaga.