BLAGA: Sunt sanse ca Guvernul sa cada; avem acordul PSRo, asteptam raspunsul celorlalte grupuri

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a declarat, joi, ca sunt sanse ca Guvernul ”sa cada dupa motiunea de cenzura”, aratand ca exista acordul PSRo si ca se asteapta in cursul acestei nopti raspunsul celorlalte grupuri parlamentare.

“Sanse sunt, dar sunt un politician echilibrat si nu as spune ca acest lucru sigur se va intampla. sanse sunt. Avem acordul partidului dlui Geoana, asteptam pe parcursul noptii, pentru ca maine depunem motiunea, am transmis-o si celorlalte grupuri parlamentare — UDMR, grupul dlui Fenechiu, minoritati altele decat UDMR si independentilor—, pozitia lor”, a spus BLAGA, la Realitatea Tv.

CITESTE SI: GEOANA, anunt de ultima ora: Am DECIS sa sustin MOTIUNEA DE CENZURA

Liderul liberalilor a precizat ca PNL are 173 de parlamentari, partidul lui MIRCEA GEOANA — 13, iar pentru a trece motiunea este nevoie de 280 de voturi.

“Sper sa fie toti (parlamentarii liberali prezenti — n.r.). Am transmis mesaje in acest sens si eu si colega mea, doamna GORGHIU, ca toti sa fie prezenti la aceasta motiune. Sper sa fie cu totii pentru ca este un moment politic foarte important in care noi nu numai ca folosim dreptul constitutional pe care nu ni-l poate lua nimeni, dar in conditiile in care indeplinim conditiile regulamentare si avem numarul necesar de semnaturi har Domnului sa putem depune aceasta motiune si o depunem pe o tema extrem de importanta pentru romani”, a spus BLAGA.

CITESTE SI: PNL VA DEPUNE, VINERI, MOTIUNEA de CENZURA impotriva GUVERNULUI

PNL va depune vineri motiunea de cenzura care vizeaza votul romanilor din diaspora.

Sursa foto www.evz.ro