BLAJINUL DUCKADAM SCOS din minti de un NEICA NIMENI: Are probleme la MANSARDA

Blajinul oficial al ros-albastrilor, fostul mare portar Helmuth Duckadam, a fost scos din sarite de un neica nimeni din fotbalul autohton. In atare conditii, presedintele de imagine al FCSB a postat un mesaj dur pe contul personal de Facebook, adresat jucatorului Alexandru Ionita II de la formatia Astra Giurgiu.

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al FCSB, a reactionat, dupa ce Alexandru Ionita II a lansat un atac vehement asupra Stelei. Fotbalistul Astrei a afirmat intr-un interviu acordat pentru „Gazeta Sporturilor” ca echipa „ros-albastra” a furat multe dintre titlurile pe care le are in palmares. In replica, Duckadam a postat pe contul de Facebook o replica usturatoare.

„Unde esti tu, Talpane???  Am citit un interviu care nu doar ca m-a deranjat, ci m-a infuriat teribil. Un pusti obraznic si de o nesimtire nemaintalnita (Ionita pe numele lui), isi permite sa jigneasca generatii de fotbalisti care au evoluat, atentie, inainte de ’90, la Steaua Bucuresti. Sa afirmi ca echipa de fotbal Steaua Bucuresti, unde au evoluat fotbalisti precum Voinescu, Zavoda, Constantin, Iordanescu sau Lacatus au furat campionate, inseamna ca ai o problema la mansarda.

Cum sa inteleaga el ca Steaua are peste 5 milioane de suporteri, cand el nu intelege cum a putut sa poarte, o zi intreaga, un tricou cu Steaua???!!!!! Acest Ionita ar trebui zilnic sa-i sarute talpile lui Sumudica, caci fara el, si azi ar fi jucat in Liga a IV-a. Se pune o intrebare: Unde esti tu, Talpane? Tu care pretinzi ca esti singurul aparator al acestui club, Steaua Bucuresti! Faptul ca nu o faci, arata inca o data, daca mai era cazul, ca te intereseaza doar functiile pe care le-ai putea obtine din razboiul cu domnul Becali. In ziua de azi, oricine poate sa jigneasca legendele sportului romanesc precum Nadia, Hagi, Nastase sau Halep. Din pacate, dupa ’90, respectul este pe cale de disparitie”, a scris Helmuth Duckadam pe reteaua de socializare amintita.

Sursa foto: sport