BLASFEMIE si COMERT! MARTISOARELE cu ARSENIE BOCA, o noua metoda de facut BANI

In centrul Timisoarei, aproape 200 de comercianti vand martisoare, printre care si bucati din lemn cu chipul lui Arsenie Boca, martisoare tricotate sau cu motive traditionale, informeaza Mediafax.

La fel ca in anii precedenti, vanzatorii din Timisoara au dat dovada de multa creativitate. Un comerciant vinde bucati din lemn pe care sunt lipite fotografii cu chipurile mai multor sfinti, printre care si cel al lui Arsenie Boca, de care sunt prinse si fire albe cu rosu. Pretul acestor martisoare este de 5 sau 10 lei, in functie de dimensiune, scrie sursa citata.

Astfel, potrivit legii, comerciantii pot vinde, pana in data de 1 martie, in mai multe locatii din oras martisoare si felicitari. In Piata Victoriei din Timisoara se gasesc si martisoare tricotate, martisoare din fimo, din hartie, saculeti cu lavanda sau din flori uscate, care costa intre 3 si 5 lei. Cele mai scumpe martisoare sunt cele din argint, care pot fi cumparate cu preturi cuprinse intre 15 si 60 lei.

Aproape 200 de comercianti vand martisoare in centrul Timisoarei, plus alti 300 in alte locatii din oras, in perioada 24 februarie – 1 martie.

Sursa foto: realitatea