BLAT la un meci al STELEI? Marturia unui fost fotbalist arunca mari semne de intrebare!

Fostul fotbalist Marius Postolache a facut dezvaluiri despre un posibil BLAT al STELEI in urma cu trei ani. Este vorba despre meciul dintre Sportul si STEAUA, etapa a27-a campionatului 2010/2011, meci pe care ros-albastri l-au castigat cu 2-1. Cornel Dinu, unul din oamenii care au acuzat la vremea respectiva ca a fost blat, vrea o ancheta.

Fotbalistii de la Sportul Studentesc au deschis scorul dupa o ora de joc, dar brazilianul Maicon a adus victoria STELEI cu doua golurii marcate in ultimele 10 minute, dupa doua gafe uriase ale studentilor.

“Am avut meci cu cei de la STEAUA jucand fotbal la Sportul Studentesc. Eu stiu cum am pierdut cu 2-1, cand a dat fostul jucator care a murit din pacate. Maicon, da. Daduse doua goluri si au castigat cu 2-1. Deci a fost o intreaga nebunie si un intreg scandal si asa mai departe. Cum a inceput, asa s-a si terminat. Am si jucat.

Citeste si: RAZVAN BURLEANU DESPRE UN POSIBIL BLAT LA MECIUL STEAUA-FC VASLUI

Din pacate, Ratiu a cazut pentru ca trebuiau tapi ispasitori. Este foarte urat cand simti ca s-a intamplat ceva si pur si simplu nu stii cum sa afli adevarul. Atata tot. Si din pacate, Alin Ratiu, in momentul respectiv, chiar a fost un jucator ce si-a aparat corect sansele. Si el a fost scos tap ispasitor si a avut foarte multe de suferit apoi. Din pacate”, a spus Postolache intr-un interviu acordat ProSport.ro.

Intrebat daca au fost jucatori care nu si-ar fi aparat corect sansele, Postolache sustine ca au fost.

Administratorul delegat al celor de la Dinamo, Cornel Dinu, a fost unul dintre oamenii care au acuzat meciul dintre STEAUA si Sportul. Oficialul sustine si acum o ancheta in acest caz. “Nu s-a prescris fapta, au trecut doar 3 ani de atunci. Nu e inca totul pierdut in tara asta, dar parca nici nu avem vreo sansa sa obtinem ceva. Ramanem cu speranta”, a declarat Dinu, potrivit sursei citate.

Fostul fotbalist Marius Postolache nu si-a mai gasit echipa dupa ce a dezvaluit mai multe aranjamente din fotbal, fiind nevoit sa se angajeze pe un santier. Acum, presedintele FRF Razvan Burleanu doreste sa il sprijine daca marturiile lui se vor dovedi adevarate.

Sursa foto: prosport.ro