BLATTER nu se va retrage din FIFA inainte de alegerea succesorului sau, pe 26 februarie

“Ma voi opri pe 26 februarie. Dupa ce se va incheia. Insa nicio zi mai devreme”, a declarat Joseph Blatter privind plecarea sa din FIFA.

Acesta doreste sa ramana la conducerea FIFA pana la data la care este programata alegerea celui care ii va lua locul, pe 26 februarie 2016, chiar daca anumiti sponsori ii cer public plecarea din sefia FIFA.

Acesta a declarat ca nu va renunta la postul sau, dupa ce anumiti sponsori FIFA i-au cerut acest lucru (Coca-Cola, Visa, McDonald’s si Budweiser).

CITESTE SI: BLATTER si PLATINI, INVESTIGATI de Comisia de Etica a FIFA

“Ma voi lupta pana pe 26 februarie. Pentru mine. Pentru FIFA. Sunt convins ca raul va iesi la lumina, iar binele va prevala”, a declarat Blatter.

Acesta a mai spus ca nu il ingrijoreaza prea mult aminintarile sponsorilor, acestia fiind „doar americanii”, reamintind ca ceilalti sponsori, precum Adidas, Hyundai sau Gazprom ii sunt alaturi in continuare, potrivit agerpres.

CITESTE SI: SEPP BLATTER, AUDIAT DE PROCURORII ELVETIENI IN CALITATE DE SUSPECT DUPA UN PREJUDICIU DE 2 MILIOANE FRANCI

Elvetianul considera ca „trebuie sa fie lasat sa lucreze si sa inceteze atacurile constante” la adresa sa, deoarece “este convins ca poate initia reformele necesare in beneficiul FIFA”.

Pana acum, in postul de presedinte al FIFA,  favorit se pare a fi presedintele UEFA, Michel Platini.

Sursa foto: huffington post