BLOWJOB MADE in ROMANIA! DE CE FEMEILE NU RECUNOSC CA FAC SEX ORAL

Societatea romaneasca este din pacate inca acaparata de tot soiul de prejudecati si gandiri primitive peste care unii chiar nu pot trece. Sexul oral este acel gen de activitate aruncata intr-un derizoriu colt TABU al intimitatii, blamat in masa de majoritatea femeile in public dar practicat de zor in privat. Desi mie nu mi se pare ceva normal faptul ca oamenii nu spun ceea ce gandesc, pana la urma e ceva normal intr-o tara precum Romania.

De ce femeile nu vor sa recunoasca ca fac sex oral

In primul rand le este frica de gura lumii. Atunci cand faci parte dintr-o societate plina de prejudecati, gura lumii conteaza foarte mult. Femeile care recunosc ca practica sexul oral sunt clasificate fara drept de apel niste prostituate de catre femeile neprihanite si Albe ca Zapada. Cand stii ca lumea rade de tine sau te judeca sau te caracterizeaza doar pentru ca esti altfel si ai capacitatea sa fii tu insuti, nu-ti mai vine sa mai fii tu insuti.

In al doilea rand le este rusine. Le este rusine sa recunoasca pentru ca societatea din cauza acelorasi prejudecati caracterizeaza sexul oral drept ceva foarte rusinos, injositor pentru femeie. Cum sa stea ea in genunchi in fata barbatului si sa-l satisfaca? E ceva de neconceput pentru o mentalitate comunista ce pare sa nu se mai evapore din mintea unora… Rusinea asta are de-a face doar cu opinia publica, in intimitate toate femeile practica sexul oral, cu mici exceptii bineinteles…

In al treilea rand nu vor sa dea satisfactie barbatului 100%. Exista si acea categorie de femei care doresc un control asupra barbatului la nivel de mentalitate. Desi barbatii in societatea contemporana sustin ca femeile practica sexul oral, acestea trebuie sa fie la coltul pus pentru a putea contrabalansa intr-un fel situatia. Repet, chiar daca femeile nu recunosc public faptul ca practica sexul oral, in viata privata lucrurile nu stau asa deloc.

Sursa text: ultimulgentleman.ro