BMW M4 Convertible isi face debutul la Salonul Auto de la New York. GALERIE FOTO

Noul model BMW M4 Convertible va debuta in cadrul Salonului Auto de la New York, SUA, urmand sa aiba o motorizare twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri.

Masina bavareza BMW M4 Convertible va oferi un motor 3.0 twin-turbo de 431 CPm, iar viteza maxima va fi limitata la 250 de kilometri pe ora. Transmisia noului model va fi una manuala, cu sase rapoarte, in varianta standard, in timp ce intr-o varianta optionala va fi disponibila si o cutie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

 

Citeste si: Uite CEA MAI MICA SUPERMASINA DIN LUME. A costat 600 de euro si e Made in China. GALERIE FOTO 

BMW M4 Convertible va beneficia de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4.5 secunde, in timp ce din punct de vedere vizual masina va iesi in evidenta printr-o varianta cu acoperis fix, ceea ce inseamna ca lista cu atractii principale va include si in cazul de fata prize frontale supradimensionate, scrie autobild.de, dar si o capota proeminenta a motorului, extensii pentru aripile laterale, difuzor de aer inclus in echiparea spoilerului posterior si sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

Sursa foto: motorauthority.com