BMW Z4, modificat pentru Salonul Auto de la Detroit

BMW va prezenta la Detroit noul Z4 Pure Fusion Design, cu un pachet care include piele in trei culori si accente de lemn.

Ultima generatie a modelului M3 Sedan, respectiv nou-noutul M4 Coupe nu sunt singurele surprize pregatite de BMW pentru Salonul Auto de la Detroit. Tot cu ocazia salonului auto din Detroit, ce va lua startul la mijlocul lunii ianuarie, constructorul bavarez va mai prezenta si pachetul Pure Fusion Design destinat roadster-ului Z4, scrie 4tuning.ro. Desi se afla pe piata de mai bine de patru ani, actualul BMW Z4 nu va sosi in cadrul Salonului Auto International Nord-American din Detroit intr-o versiune imbunatatita, cea de-a doua generatie a roadster-ului bavarez fiind nevoita sa mai astepte pana la un eventual facelift.

 

Totusi, pentru a reimprospata putin experienta oferita de automobilul sau, compania germana va pune la dispozitia viitoriilor cumparatori un nou pachet optional. Botezata Pure Fusion Design, reteta in cauza ii confera actualului BMW Z4 un plus considerabil de rafinament, principalele atractii regasindu-se la nivelul interiorului si constand in pielea prezenta in nu mai putin de trei culori diferite – negru, maro si alb, respectiv in ornamentele realizate din lemn autentic, mai scrie sursa citata. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici insertiile de piele perforata ce imbraca scaunele sport sau cusaturile contrastante ce dau savoare in special plansei de bord.

 

Sursa foto: 4tuning.ro