Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei Whitney Houston, in coma indusa dupa ce a fost descoperita aproape moarta in cada

MEDICI, DESCOPERIRE, INVESTIGATIE, MOARTE, BOBBI KRISTINA, FIICA, WHITNEY HUSTON, ACCIDENT, PNEUMONIE

Bobbi Kristina Brown, fiica artistilor Whitney Houston si Bobby Brown, a fost plasata de medicii americani in coma indusa din cauza unei inflamatii la nivelul creierului, dupa ce a fost descoperita in stare de inconstienta in cada din resedinta sa din Roswell, sambata dimineata. 

Tanara vedeta americana, in varsta de 21 de ani, a fost transportata de urgenta la un spital din apropiere, unde medicii au reusit sa ii stabilizeze functia respiratorie. Bobbi Kristina Brown a fost internata la sectia de terapie intensiva de la spitalul North Fulton din Roswell, un oras aflat in apropiere de Atlanta, potrivit variety.com.

Nick Gordon, sotul lui Bobbi Kristina Brown, si un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o pe Bobbi Kristina Brown in cada din sala de baie, sambata, la ora locala 10.30. Tanara era cu fata in jos, intr-o cada plina cu apa si nu prezenta semne vitale.

Citeste si: Whitney Houston si-a lasat averea fiicei sale, Bobbi Kristina

Cei doi au telefonat imediat la numarul telefonic pentru urgente (911) si au inceput imediat manevrele de resuscitare, pe care le-au continuat pana la sosirea medicilor si a echipajelor de politie.

Bobbi Kristina Brown a fost apoi transportata de urgenta la spitalul North Fulton din Roswell, unde a reinceput sa respire, iar medicii au reusit sa ii stabilizeze functia respiratorie.

Politia americana a declarat ca acest caz face obiectul unei anchete aflate in curs de desfasurare.