Bobonete îl pune la punct pe ”Bursucul” Dan Petrescu: „Ia-o, moșule, mai ușor!”

Mihai Bobonete, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie, este un înfocat susținător al echipei de fotbal CSU Craiova. Deranjat de atitudinea și argumentele invocate de antrenorul Dan Petrescu de la CFR Cluj după remiza cu Astra Giurgiu, Bobonete l-a pus rapid la punct pe cel supranumit ”Bursucul”.

„Bursucul e bun, dar nu se dezice de stilul unic al antrenorilor români sau mai bine spus al fotbalului de la noi. Omul face egal cu Astra și la conferința de presă, în loc să comenteze meciul prost făcut de ai lui, el avea probleme cu oltenii. Că Budescu si Alibec n-au jucat la fel cu oltenii, că în meciul cu Gazul a luat ăla roșu, că arbitrajul…

Miza e mare, mai sunt meciuri puține, înțeleg tensiunea, dar să nu uităm de profesionalism și diplomație. Ia-o, moșule, mai ușor si vezi mai bine de curtea proprie. Așteptăm totuși o conferință de presă, nu lacrimi și oftică! Sunt semne clare că anul ăsta e anul ăla!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Mihai Bobonete.

După remiza de la Giurgiu dintre CFR și Astra, scor 2-2, Dan Petrescu s-a legat de giurgiuveni, spunând că spercă ca trupa dunăreană să joace la fel și în meciul cu oltenii. „Mi-aș dori foarte mult, când vine Craiova aici, Astra să joace în același spirit și să îi văd în teren pe Budescu, Alibec și Fatai. Sper să îi văd pe acești 3 jucători. Sper ca și cei de la Botoșani să joace meciul vieții cu Craiova, la fel și FCSB. Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci, la Mediaș (n.red. la Gaz Metan – Craiova 1-2). Cum a luat roșu Buș. Noi nu am primit penalty azi, la Camora”, a declarat Dan Petrescu.

Sursa foto: facebook