Boc a trecut la Miscarea Populara

Boc nu este de acord cu pierderea identitatii PDL: Sa se regaseasca intr-o formula noua, dar abia din 2015

Fostul premier, Emil Boc, a acceptat, sa intre in Partidul Miscarea Populara (PMP), transmit agentiile de presa. Boc a facut anuntul in urma cu putin timp si a declarat ca va face totul pentru a reusi unificarea dreptei, pentru castigarea alegerilor din acest an.

“Am acceptat invitatia lui Marian Preda de a face parte din Fundatia Miscarea Populara”, a spus Boc. El a adaugat ca, in opinia sa, poate contribui la unificarea dreptei, pentru castigarea alegerilor din acest an.

Vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, se declara sceptic, in urma cu o saptamana, cu privire la plecarea lui Emil Boc din PDL si intrarea acestuia in PMP.

Totusi, surse politice au declarat pentru Mondo News ca mai multi primari ai PDL se gandesc sa treaca din barca PDL in cea a PMP. Printre ei, George Scripcaru, Mircea Hava si Gheorghe Stefan.

Tot in Miscarea Populara a intrat si ciobanul Artimita, zilele trecute. Barbatul vine din comuna harghiteana Corbu, a cunoscut-o pe Elena Udrea la o cafea, la o pensiune din zona, si mai apoi i-a venit ideea sa se inscrie PMP, pentru ca “oricum nu era inscris nici intr-un partid”. Barbatul este in floarea varstei si promite sa-i faca concurenta lui Ghita Ciobanul. AFLA AICI DETALII SI VEZI FOTO