BOC o sustine pe UDREA la alegerile prezidentiale

BOC o sustine pe UDREA la alegerile prezidentiale

Fostul premier, Emil Boc, si-a anuntat, marti, sustinerea pentru Elena Udrea in cursa pentru Palatul Cotroceni, dupa ce aceasta a fost desemnata sa candideze din partea PMP la alegerile prezidentiale in locul lui Cristian Diaconescu, care a anuntat ieri ca se retrage din partid si candideaza ca independent.

Emil Boc a declarat, pentru Mediafax, ca o sustine pe Elena Udrea si pentru ca aceasta nu a ezitat niciodata sa apere si sa creada in proiectul de reforma si modernizare a statului român pe care fostul premier l-a demarat impreuna cu presedintele Traian Basescu.

Citeste si: Elena Udrea, desemnata candidatul PMP la alegerile prezidentiale

“O voi sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD-ului si a lui Victor Ponta. O sustin, de asemenea, pentru faptul ca nu a ezitat niciodata sa apere si sa creada in proiectul de reforma si modernizare a statului roman pe care l-am demarat impreuna cu presedintele Romaniei, Traian Basescu. Nu in ultimul rand, Elena Udrea a fost unul dintre cei mai performanti ministri pe care i-am avut in Guvern si care a demonstrat eficienta si pragmatism”, a spus Boc.

Citeste si: ELENA UDREA spera sa fie SPRIJINITA in campanie de TRAIAN BASESCU