Bodo a suferit un infarct. Solistul de la Proconsul a fost operat

Bodo, solistul de la Proconsul a dezvăluit vineri, că a suferit un infarct în urmă cu trei săptămâni și a fost operat pe cord. Cântărețul Bogdan Marin a povestit la ProTv cum a evitat moartea și cum a decurs intervenția chirurgicală salvatoare.

Bodo, în vârstă de 52 de ani, a povestit că în urmă cu trei săptămâni a început să se simtă rău și a crezut că are un reflux gastric, pentru care s-a automedicat. “După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital” a declarat Bodo.

Când s-a prezentat la spital, medicii i-au spus că a suferit un infarct miocardic acut cu două zile și jumătate în urmă. Ca să îi salveze viața, l-au băgat operat imediat pentru a-i desfunda vasele de sânge și i-au montat trei stenturi. Joi artistul ar fi trebuit să se prezinte din nou la spital pentru implantarea unui al patrulea stent, însă specialiștii au constatat că nu mai era nevoie, evoluția lui fiind favorabilă.

Bodo s-a lăsat de fumat, se simte bine, iar organismul lui reacționează la tratament. Artistul va rămâne sub supravegherea strictă a medicilor cel puțin un an.

Pe numele lui real, Bogdan Marin, este unul dintre cei cunoscuți cântăreți din România. Alături de trupa Proconsul, Bodo a câștigat Cerbul de Aur Brasov din 2001 cu celebra piesă Cerul, care a fost desemnat și cel mai bun cântec pop rock. În urma acestui eveniment, Proconsul a devenit prima trupă românescă care a primit râvnitul trofeu.

Sursa foto: adevarul