Bodyguard-ul fraților Andrew și Tristan Tate rupe tăcerea! Ce a spus fostul ofițer DGPI

Bodyguard-ul fraților Andrew și Tristan Tate a decis să rupă tăcerea și să facă anumite declarații referitoare la situația celor doi britanici. Bogdan Stancu, fost ofițer de la Direcția Generală de Protecție Internă a Ministerului Afacerilor Interne, a făcut o serie de dezvăluiri, în exclusivitate, pentru România Tv.

Bogdan Stancu a lucrat pentru cei doi britanici timp de mai mulți ani. Acesta a declarat pentru sursa amintită că multe dintre lucrurile care se spun sunt neadevărate.

”Nu a fost nimeni sechestrat. În aprilie cand s-a facut prima perchezitie am ajuns acolo la 10 min. M-au lasat in interior, nu s-a gasit nimic in locuinta lor, era goala casa. De ce? Acele doua fete pe care le stie toata lumea nu erau acolo, ci in alta casa in apropier. Nu era nimeni sechestrat. Aveau cheile in usa, aveau telefonul la ele. Sechestrate nu inseamna cand ai telefonul si toate optiunile de iesire.”, a declarat Bogdan Stancu pentru România Tv.

”Nu a facut nimeni nimic. Oamenii astia sunt niste dulci, pe romaneste. Mie nu mi-au dat niciodata senzatia ca pot face ceva rau. Niciodata zgomote vreo fata sa urle ca ma violeaza. Nu suntem infractori. Scopul nostru era altul, sa avem grijă ca totul sa fie ok. Orice viol mi se pare normal sa il anunti nu dupa 9 luni ca parca m-a violat cineva. Adica sunt multe lucruri cu semne de intrebare”, a mai spus bodyguardul fraților Tate, la România TV.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv, la finalul anului trecut, împreună cu iubita lui Andrew și cu o fostă polițistă. Aceștia sunt anchetați într-un dosar de crimă organizată instrumentat de procurorii DIICOT,  fiind acuzați de trafic internațional de persoane și viol.

Sursa foto: captura B1 Tv