Bogatiile spirituale ale fiecarei zodii. Taurul – NEINFRICATUL; Fecioara – JUSTITIARA. Pe tine ce te caracterizeaza?

Fiecare om are bune si rele. Fiecare persoana este inzestrata cu o serie de calitati sau bogatii spirituale cu care ies in evidenta si fac bine. Tu le stii pe ale tale?

Taur

Cea mai mare valoare spirituala a nativului nascut in zodia Taur este curajul. Acesta este neinfricat si isi risca de multe ori viata pentru persoanele dragi. Taurul poate deveni un martir pentru societate intrucat ii place sa salveze lumea de la pieire.

CITESTE SI: Top 5 barbati sensibili in functie de zodie

Racul

Racul este extrem de generos. Buna sa credinta, empatia, seriozitatea cu care trateaza lucrurile si felul in care ii abordeaza pe ceilalti il transforma intr-o persoana cu totul speciala.

Capricorn

Cea mai mare bogatie spirituala a capricornului este chibzuinta. Nu face excese, ii place sa adune pentru zilele negre si ii ajuta pe altii atunci cand au nevoie pe bune de ajutor. Este destul de independent si pragmatic, calculand fiecare pas pe care urmeaza sa il faca.

Varsator

Cea mai mare valoare spirituala a varsatorului este smerenia. Modest din fire si destul de sensibil, Varsatorul trece peste absolut orice obstacol sperand ca va fi bine. Nimic nu ii poate intuneca gandurile pozitive si asteptarile.

Fecioara 

Fecioara s-a nascut cu spiritul justitiar. Il are in sange si nu poate trai fara el. Fecioara cauta dreptatea in special cand vine vorba de oameni care conteaza pentru ea. Acest semn zodiacal este foarte sensibil la critici si atacuri si le face fata uneori cu inocenta, alteori cu armura din dotare, ca un adevarat soldat al dreptatii.

Balanta 

Balanta este si ea foarte generoasa. O caracterizeaza mila si nu suporta sa vada in jurul ei oameni nefericiti. Pentru asta va face tot posibilul sa ii ajute.

Pesti

Nativul pesti este extrem de sensibil. Sensibilitatea, afectivitatea, emotia si pasiunea pe care le pune in orice face il ajuta sa fie o persoana luminata pe interior.

Sagetator

La fel ca si Fecioara, sagetatorul are spiritul justitiar in vene. Acest nativ este in cele mai multe cazuri mama ranitilor.

Gemeni

Optimismul si voia buna sunt specifice geamanului. Nativul guvernat de Mercur stie sa smulga zambete tuturor prin felul sau de a fi.

Leu

Leul crede in sacrificiu si este o persoana fidela. Nu suporta minciuna, duplicitatea si ipocrizia. Este o persoana directa si bine intentionata de fiecare data.

Scorpion

Scorpionul are talentul de a disimula atunci cand se simte rau. Este un om foarte generos, dar numai cu prietenii. Scorpionul te poate scoate din depresie cu carisma si umorul sau.Spontaneitatea sa benefica este o alta valoare cu care reuseste sa depaseasca greutatile vietii.

CITESTE SI: Ce femeie ti se potriveste in functie de zodie

Berbec

Si Berbecul are credinte pe care nu le poate abandona pentru nimic in lume. Este muncitor, extrem de harnic in tot ceea ce face si un bun sfatuitor.

 

Sursa:revistateo