Bogdan Diaconu a depus un proiect privind calcularea pensiilor alesilor la cuantumul salariilor minime pe economie

BOGDAN DIACONU a depus un proiect privind calcularea PENSILOR PARLAMENTARILOR  la cuantumul salariilor minime pe economie.

Deputatul independent BOGDAN DIACONU a depus, marti, un PROECT de LEGE care prevede “alinierea indemnizatiei parlamentarilor la nivelul salariului minim pe economie”, iar calculul pensiilor sa se faca la acest cuantum.

CITESTE SI: SCANDAL in PLEN: PARLAMENTARII si-au VOTAT PENSIILE SPECIALE. UPDATE 

“Am depus astazi la registratura Camerei Deputatilor o initiativa legislativa din partea Partidului Romania Unita, sub semnatura mea, de aliniere a indemnizatiei parlamentarilor la nivelul salariului minim pe economie și din aceasta rezulta calculul pensiilor se va face pe perioada mandatelor la acest cuantum al salariilor minime pe economie. Este un raspuns politic pe care Partidul Romania Unita il da clasei politice care este in aceste zile preocupata de a-și lua avantaje personale, vezi legea pensiilor speciale pentru parlamentari in conditiile in care avem o situatie in care romanii se confrunta cu nenumarate neajunsuri”, a declarat BOGDAN DIACONU, la Palatul Parlamentului, adaugand ca este unicul semnatar al acestui proiect de lege.

BOGDAN DIACONU a spus va vota impotriva proiectul de lege privind PENSIILOR SPECIALE pentru PARLAMENTARI care urmeaza sa fie dezbatut marti de cele doua Camere ale Parlamentului.

Sursa foto: adevarul.ro