Bogdan Dinulescu, protestatarul care a aruncat cu bani in Voiculescu: De 20 de ani a devalizat economia. El si altii ca dansul

Bogdan Dinulescu, protestatarul care a aruncat cu bani in Voiculescu: De 20 de ani a devalizat economia. El si altii ca dansul

Bogdan Dinulescu, protestatarul care l-a admonestat pe Dan Voiculescu, miercuri dimineata, aruncandu-i cu bani in fata la sediul IPJ Ilfov, a declarat ca gestul sau a fost generat de revolta fata de faptul ca fondatorul PC a distrus economia nationala, precizand ca toata lumea ar trebui sa protesteze pe strada fata de oameni ca Dan Voiculescu, care si-au dobandit averea devalizand economia tarii.

Intrebat de ce a mers la sediul Politiei si daca a fost trimis de presedintele Traian Basescu, asa cum l-a acuzat Dan Voiculescu, barbatul a declarat: “Este un gest pe care trebuia sa-l fac pentru mine insami. Nu l-am jignit. I-am spus ca intr-o tara civilizata dansul nu putea sa faca o avere de 100-200 milioane de dolari. Banii astia se fac din generatie in generatie. I-am spus ca si-a turnat verisoarea, ca este un las pentru ca nu are puterea de a discuta. Nu l-am jignit. Am 12 clase terminate cu bacalaureat si apoi am facut taximetrie. Sutn un om normal. Am aratat jurnalistilor si buletinul. Nu ma ascund”, a explicat protestatarul.

Citeste si: Dan Voiculescu, intampinat cu proteste la IPJ Ilfov

Bogdan Dinulescu a facut si un indemn catre romani sa procedeze la fel cu cei care au vandalizat economia Romaniei. “Ce trebuie sa facem? Aceleasi gesturi ca mine. Cand ii vedem pe strada sa le aratam obrazul. Sa le fie nu teama, rusine sa iasa pe strada. Cand ii vezi la restaurant, la teatru sa le aratam obrazul. De 20 de ani au devalizat economia. El si altii ca dansul. El si-a facut avantaje pe patrimoniul statului. Sa faci bani rtebuie sa vii cu o inovatie. Dansul ce-a facut?”, a mai spus omul.

Protestatarul considera ca daca Dan Voiculescu va primi o condamnare de 5 ani, este “foarte putin”, in conditiile in care in tarile civilizate se dau si 50 de ani pentru preluarea patrimoniului tarii.

Citeste si: Cererea de stramutare a dosarului lui DAN VOICULESCU se judeca pe 11 iulie

“Daca d-nul Voiculescu va lua cei 5 ani care ii are la prima instanta, este foarte putin. Intr-o tara civilizata ori isi lua 50 de ani. Uitati-va la alte state civilizate, acelea pe care dansul le tot rosteste. Pentru ce-a facut de 20 de ani este subminarea economiei nationale. Sunt alte modalitati de a face bani, dar nu e nicio diferenta intre Bercea Mondial si Dan Voiculescu. Pozitia pe care a avut-o l-a avantajat, nu este om de afaceri. A preluat patrimoniul, a fost jaf la drumul mare, despre asta vorbim. In tarile civilizate se dau si 50 de ani”, a mai spus Bogdan Dinulescu.

“E o stare de lehamite. Prin ceea ce se intampla in presa, dansul a compromis drapelul, a compromis-o pe d-na Halep prin acele iesiri, ideea de jurnalism. In trustul Intact sunt oameni de calitate, dar care nu pot sa-si faca treaba. Eu sincer m-am impacat cu mine insami. Daca dansul nu ne dadea lectii de morala, de stat de drept… asta am facut. Locuiesc in Voluntari, a fost foarte aproape”, a completat protestatarul.