BOGDAN GIGINA, politistul mort în misiune, a fost INMORMANTAT, vineri, la cimitirul GHENCEA

BOGDAN COSMIN GIGINA, politistul din coloana oficiala a lui GABRIEL OPREA mort in misiune, va fi inmormantat vineri, la cimitirul Ghencea III din Capitala, cu onoruri militare.

UPDATE 11.45: BOGDAN COSMIN GIGINA a fost INMORMANTAT cu ONORURI MILTARE la CIMITIRUL GHENCEA III!

Acolo a fost inhumat, in luna august, si fostul sau coleg, Gheorghe Ionescu, ucis cu masina de afaceristul turc Abdullah Atas. BOGDAN COSMIN GIGINA, care a cazut cu motocicleta intr-o groapa aflata pe strada Stirbei Voda din Capitala, a fost avansat in grad, la propunerea ministrului afacerilor interne, GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: POLITIA CAPITALEI: POLITISTUL DECEDAT IN ACCIDENTUL DE MOTOCICLETA ERA IN COLOANA OFICIALA A VICEPREMIERULUI GABRIEL OPREA

Ministerul a anuntat, de altfel, ca va suporta toate cheltuielile de inmormantare.  Potrivit unor surse, despagubiri in valoare de 20.000 de euro vor fi acordate rudelor in urma producerii acestui accident de munca.

Cauza oficiala a mortii lui BOGDAN COSMIN GIGINA: politraumatism cerebral sever si fracturi multiple. Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in acest caz.

CITESTE SI: UN ALT POLITIST DIN COLOANA OFICIALA A LUI GABRIEL OPREA A FOST RANIT INTR-UN ACCIDENT

Sursa foto: realitatea