BOGDAN LOBONT si-a anuntat RETRAGEREA din echipa nationala

BOGDAN LOBONT, unul dintre cei mai vechi componenti ai echipei nationale de fotbal a Romaniei, si-a anuntat RETRAGEREA din randul tricolorilor, informeaza postul de televiziune Dolce Sport.

BOGDAN LOBONT, portarul roman de la AS ROMA, a dezvaluit in cadrul unei interventii la sursa citata faptul ca nu crede ca va fi convocat in preliminariile pentru Campionatul European din 2016. In plus fostul jucator de la Dinamo, Rapid, Fiorentina si Ajax Amsterdam a mai spus ca este cazul sa le faca loc altor portari dornici de afirmare asa cum era si el la varsta acestora.

Citeste si:  Bogdan Lobont va fi executat silit! Parintii internationalului roman vor ajunge in strada FOTO 

“Am o varsta, sunt la 36 de ani. Sunt portari care merita sa joace. Asa cum am fost si eu tanar si mi-am dorit sa joc la ECHIPA NATIONALA, asa le doresc si eu lor. Fara nici o problema pot sa ridic mana, sa spun ca e randul lor si ca trebuie sa duca stafeta mai departe”, a spus BOGDAN LOBONT pentru Dolce Sport.

Citeste si: Adrian Bumbescu a alcatuit primul “11″ al betivilor din fotbalul romanesc 

“Am fost capitan de doua, trei ori. Nu am facut nimic important pentru echipa nationala. Am jucat la un turneu final in 2008 si atat. Nu vreau un meci de retragere, nu imi plac chestiile astea”, a mai declarat LOBONT.

BOGDAN LOBONT  a strans 85 de selectii la echipa nationala, locul 9 in clasamentul “all-time” al prezentelor sub tricolor.

Sursa foto: gazzetta.it