Bogdan Mîndrescu, directorul Companiei Aeroporturi București, a demisionat

Bogdan Mîndrescu, directorul Companiei Aeroporturi București, și-a dat demisia joi, anunță Realitatatea Tv. Decizia lui Bogdan Mîndrescu vine în urma unui raport al Corpului de Control al premierului potrivit căruia cel mai mare aeroport din țară a fost manageriat extrem de prost.

Chiar dacă raportul devastator al Corpului de Control al premierului nu îl vizează direct pe actualul director, Bogdan Mîndrescu a decis să-şi dea demisia de onoare.

Corpul de control al premierului a descoperit o serie de nereguli la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, printre care lipsa investiţiilor, falsuri în înscrisuri şi remunerări ilegale, potrivit documentelor publicate de site-ul aviation-headlines.ro.

Controlul a avut loc la sediul CNAB din Otopeni, iar perioada verificată a fost 1 ianuarie 2013 – 15 octombrie 2017, potrivit documentelor publicate. Raportul a fost finalizat în 20 octombrie 2017. În vârstă de 28 de ani, Bogdan Mîndrescu a fost numit la conducerea companiei în aprilie 2017.

Sursa foto: realitatea