BOGDAN OLTEANU a DEMISIONAT din conducerea BNR

BOGDAN OLTEANU a DEMISIONAT, luni, din functia de viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei (BNR). Plecarea din conducerea bancii centrale vine dupa ce a fost plasat in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vintu.

Informatia a fost confirmata de avocatul sau, transmite Mediafax. DEMISIA a fost transmisa catre BNR, care a trimis mai departe documentul catre Parlament, institutia cu atributii in acest sens.

BOGDAN OLTEANU a anuntat de vineri ca va renunta la postul de viceguvernator al bancii centrale, dupa ce a iesit din Arestul Politiei si a fost plasat in arest la domiciliu pentru urmatoarele 30 de zile, ca urmare a deciziei instantei supreme.

CITESTE SI:

Atunci, BOGDAN OLTEANU a spus ca aceasta perioada este una foarte grea si spera ca dosarul in care este acuzat sa se finalizeze cat mai repede cu o achitare, ca sa poata avea o viata normala. Decizia instantei supreme a fost deja atacata cu recurs de avocatul sau, care se astepta la cel mult control judiciar.

Sursa foto: realitatea