BOGDAN OLTEANU, adus cu duba la DNA pentru audieri

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu a fost dus miercuri din Arestul Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vintu, in schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii, informeaza News.ro.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au citat pe Bogdan Olteanu pentru noi acte procedurale in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, potrivit unor surse judicare. Bogdan Olteanu a fost scos in jurul orei 08.30 din Arestul Capitalei, unde este incarcerat din 12 august.  

Olteanu a fost si in 10 august la DNA, el spunand atunci ca nu este vinovat, dar crede ca ceea ce era sa se intample cu el, s-a intamplat, iar de acum ramane sa isi gaseasca dreptatea. Fostul viceguvernator al BNR a stat in arest la domiciliu din 29 iulie pana in 12 august, cand a fost arestat preventiv pe o perioada de 16 zile, in urma unei decizii a instantei supreme.  

Bogdan Olteanu a demisionat in 1 august din functia de viceguvernator al BNR, iar Conducerea Camerei Deputatilor a luat act in 10 august de demisia sa.

Sursa foto: adevarul