BOGDAN OLTEANU, AUDIAT la DNA. DECLARATIA fostul viceguvernator BNR

BOGDAN OLTEANU, fostul viceguvernator al Bancii Nationale, a sosit miercuri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a fost citat pentru audieri de procurorii anticoruptie, informeaza postul de televiziune Digi24.

UPDATE: “Pentru mine ceea ce era sa se intample s-a intamplat. Am suportat deja consecintele si am pierdut ce aveam de pierdut. De acum incolo ramane sa reusesc sa imi gasesc dreptatea. Imi pledez nevinovatia, lucrurile vor merge inainte potrivit procedurilor. Nu discutam elementele din dosar”, a declarat BOGDAN OLTEANU dupa audieri.

STIRE INITIALA

Pe 29 iulie, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui BOGDAN OLTEANU, acesta fiind plasat in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. 

BOGDAN OLTEANU este acuzat ca, in perioada iulie – noiembrie 2008, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a solicitat si primit de la Sorin Ovidiu Vintu suma de un milion de euro si sprijin electoral in schimbul numirii lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: jurnalul