BOGDAN STANCU a fost OPERAT in TURCIA. “MOTANUL” a suferit o FRACTURA

Internationalul ROMAN al echipei Genclerbirligi, BOGDAN STANCU, a fost operat, marti, la mana dreapta, dupa ce la meciul cu Eskisehirspor a suferit o FRACTURA, informeaza ntvspor.net.

Potrivit sursei citate, interventia chirurgicala a avut loc la spitalul Acibadem din Ankara. Medicul Mehmet Serdar Binnet, care l-a operat pe fostul atacant stelist, a declarat ca interventia chirurgucala a decurs bine si ca BOGDAN STANCU isi va putea relua in scurt timp antrenamentele cu echipa.

CITESTE SI: STEAUA a ramas fara GOLGHETER: CLAUDIU KESERU s-a transferat la AL-GHARAFA 

BOGDAN STANCU  s-a accidentat in minutul 67 al meciului de luni cu Eskisehirspor, scor 1-2, in care a inscris golul gazdelor, in minutul 8. STANCU a cazut pe mana la un duel cu jucatorul echipei Eskisehirspor, Mustafa Yumlu. Internationalul ROMAN a fost transportat cu ambulanta la spital. BOGDAN STANCU a suferit o FRACTURA deasupra incheieturii mainii drepte, la antebrat.

CITESTE SI: FINLANDA-ROMANIA 0-2 (0-0): “DUBLA” lui BOGDAN STANCU mentine tricolorii in grafic 

Antrenorul secund al formatiei Genclerbirligi, Naci Sensoy, a declarat, conform ogunhaber.com, ca BOGDAN STANCU este “locomotiva echipei”. “BOGDAN STANCU este pentru noi locomotiva echipei, nu un vagon. L-am pierdut. Din pacate a suferit o FRACTURA si suntem foarte suparati”, a afirmat Sensoy.

Sursa foto: hurriyet.com.tr