Bogdan Stancu, inca un gol ! Este peste Drogba, Sneijder si Kuyt in clasamentul golgheterilor din Turcia

Bogdan Stancu marcheaza gol dupa gol in campionatul Turciei, lasand in spatele sau in clasamentul golgheterilor nume mari.

Bogdan Stancu, titular la Genclerbirligi in etapa cu numarul 24 din Turcia, a inscris din nou pentru echipa sa in partida contra celor de la Sivasspor. Oaspetii au au deschis scorul repede, dupa un autogol al lui Radzkow, venit in minutul 19, iar Stancu a marcat in minutul 59, egaland situatia pentru gazde. Durmaz le-a dus pe gazde in avantaj in minutul 82 si a stabilit scorul final, Genclerbirligi – Sivasspor 2-1.

Citeste si: Bogdan Stancu, decisiv pentru Genclerbirligi. Vezi ce a facut fostul stelist 

Stancu a ajuns astfel la 12 goluri marcate in acest sezon, romanul fiind depasit doar de Chahechouhe (Sivasspor) si Burak Yilmaz (Galatasaray), care au un gol in plus. In schimb, atacantul roman ii are in spatele sau in ierarhia marcatorilor pe Didier Drogba, Wesley Sneijder sau Dirk Kuyt, jucatori adusi in Turcia pe zeci de milioane de euro.

Bogdan Stancu a marcat 34 de goluri in campionatul Turciei, in cele 99 de meciuri jucate pentru Galatasaray, Orduspor si Genclerbirligi.

Sursa foto: fanatik.ro