Bogdan Stoica, luptator K1, la Politie pentru declaratii intr-un dosar de tentativa de omor

Un elev din Iasi, anchetat dupa ce si-a strangulat o colega. Reactia ministrului Educatiei

Zeci de perchezitii au avut loc, joi dimineata, in Bucuresti, intr-un dosar de tentativa de omor. Descinderile au avut loc la Hanul Drumetului din cartierul bucurestean Drumul Taberei, in aceasta unitate avand loc in luna februarie o altercatie intre interlopi si manelisti, din cauza unei neintelegeri legate de dedicatii muzicale, soldata cu ranirea grava a unei persoane.

Operatiunea de astazi a presupus 20 de perchezitii la care au participat peste 200 de politisti, procurori, ofiteri SRI si DGIPI. Un numar de 26 de persoane au fost duse cu mandat, la audieri, la Politia Capitalei. 

Actiunea este efectuata intr-o cauza ce are ca obiect savarsirea infractiunii de tentativa la omor, cu privire la care, la inceputul lunii februarie, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea urmaririi penale. 

Televiziunile de stiri au sustinut ca printre suspecti s-ar afla si Bogdan Stoica, luptator K1, dar si Razvan Pircalab, presedintele Federatiei de Lupte Libere si patronul respectivului local din sectorul 6 al Capitalei. 

Bogdan Stoica sustine insa, pentru ziare.com, ca a fost intr-adevar la politie sa dea declaratii, insa doar in calitate de martor. El era client in restaurantul cu pricina in momentul altercatiei.