Bogdan Stoica vs Igor Bugaenko in gala K1 – Superkombat de la Galati

K1 – Superkombat Galati: Bogdan Stoica l-a infruntat pe Igor Bugaenko din Belarus la categoria cruiser (minus 92 de kg), in gala Superkombat de la Galati, care este transmisa pe cinci continente, in peste 70 de tari. 600.00 de euro a costat finala Superkombat desfasurata sambata seara la Patinoarul Dunarea din Galati.

DECIZIA OFICIALA: Daca arbitrii vor decide ca este egalitate, vom avea parte de inca o runda. Au fost lovituri de ambele parti, lucrurile nu sunt foarte clare. Asteptam decizia arbitrilor. Avem si decizia oficiala. Centura oferita de Eduard Irimia, cel care a anuntat ca va muta circuitul in strainante, este in favoarea lui Igor Bugaenko. Noul campion superkombat la categoria cruiser este Igor Bugaenko din Belarus. Asadar, fratii Stoica nu intra in istorie cum si-ar fi dorit, respectiv sa fie primul cuplu de frati care sa castige doua titluri mondiale.

UPDATE: Incepe ultima runda. Bugaenko incearca combinatii cu mai mult de doua lovituri, pana acum fara succes. Iese in spate cu lovitura de genunchi, insa Bogdan Stoica se apara destuld e bine. Contra frumoasa, Igor cade. Sportivul pare foarte obosit, respira din ce in ce mai greu. Inca un croseu frumos de stanga, Bogdan forteaza pe final de runda pentru a-si asigura victoria. Stoica incearca o noua serie de crosee, unele nereusite. 

UPDATE: Igor Bugaenko incearca o lovitura vicleana cu piciorul in debutul celei de-a doua reprize. Bogdan incearca sa faca spectacol cu o lovitura cu piciorul. Bogdan se dezechilibreaza incercand o lovitura inalta de genunchi. Un croseu larg dat de Bogdan, insa rateaza tinta. 

UPDATE: O prima repriza fara foarte multe lovituri clare, cei doi s-au tatonat, insa ritmul a fost foarte bnu, la fel si mobilitatea. Bogdan Stoica da dovada de o conditie fizica exemplara.