UPDATE/ Boloni, despre Becali: “Steaua n-o sa moara in absenta lui”

UPDATE/ Fostul jucator al Stelei, Ladislau Boloni, considera ca fosta grupare militara va avea doar de castigat atata timp cat finantatorul George Becali va sta dupa gratii.

”Fostul patron a insemnat doar sprijinul financiar. Steaua n-o sa moara in absenta lui. Poti sa pierzi jucatori, sponsori, doar din cauza unei persoane! Stiti care este diferenta dintre Dumnezeu si fostul patron al Stelei? Ca Dumnezeu nu vrea sa fie patronul Stelei”, a afirmat Boloni.

Castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Bucuresti, in anul 1986, Ladislau Boloni a dat de pamant cu fosta sa echipa.

Potrivit antrenorului de 60 de ani, gruparea ros-albastra ar trebui sa plateasca pentru greselile comise.

”Eu n-as fi socat daca Steaua va fi exclusa din Europa. Daca s-a făcut ceva ilegal in numele cuiva, trebuie sa plateasca! Se face dreptate! Eu asa cred! In sinea noastra, a stelistilor, trebuie sa ne bucurăm! Lucrurile devin clare”, a afirmat Boloni, la Sport.ro.

”Si un raspuns negativ este un raspuns. Vom fi amarati, mai darji, dar important este sa fim curati. Se poate ca Steaua sa fie retrogradata, iar la cum stau lucrurile asa ar trebui sa fie. Echipa o sa-si revina cu mai mult spirit”, a adaugat acesta.