BOMBA! Uite cine este iubitul ADELINEI PESTRITU! FOTO

Frumoasa ADELINA PESTRITU si-a lasat masca fanii cu cea mai noua “achizitie” personala. ADELINA si-a facut un iubit, si nu orice fel de iubit, ci unul celebru, cantaret pe deasupra.

Potrivit Wowbiz, ADELINA PESTRITU se iubeste in taina cu SPEAK, departe de ochii curiosilor. Stefan ar trece prin asternuturile fostei sotii a lui Liviu Varciu, in vreme ce iubita cantaretului este plecata in turneu cu trupa Fly Project pe meleaguri exotice.

Desi se plange ca nu are un iubit, se pare ca ADELINA PESTRITU are grija sa pastreze bine secretul, chiar daca fostul ei sot si-a dat pe fata relatia si s-a afisat oficial la brat cu Ilinca Vandici.

Potrivit celor de la Cancan, Stefan isi parcheaza masina la cateva strazi de locuinta ADELINEI PESTRITU, o viziteaza doar noaptea si pleaca a doua zi cu zambetul pe buze. Vremea ploioasa i-a dat insa de gol. Indragostitii au iesit joi impreuna din garajul brunetei, iar Adelina l-a condus pana la masina lui.

Afla aici totul despre iubirea dintre Ilinca Vandici si Liviu Varciu

In acest timp, iubita cantaretului, e plecata in turneu cu trupa Fly Project prin locuri exotice.

E posibil ca cei doi sa fi avut weekend-ul trecut si prima escapada amoroasa, pe alte taramuri decat apartamentul frumoasei brunete. Adelina a postat fotografii din Barcelona, iar intr-una dintre ele inchina un pahar de vin rosu cu un barbat.

Si cum era de asteptat, intrebarile au inceput sa apara. “Cealalta mana e a unui barbat sau ma insel?”, “Aha… deci se poate sa-i intorci cu acelasi “pahar” bravo! Keep a mystery!!!”, “Nu te preface Adelina ca nu-ti pasa, se vede ca suferi, oricum te plac ff mult, ma uimeste orgoliul asta care va desparte, chiar daca voi inca va iubiti, pacat!”, sunt doar cateva comentarii.

Intr-o nota de mister, ba mai mult, Adelina marturiseste ca este imbatata de dragoste. “drunkinlove”, scrie langa fotografia postata pe Facebook.

Foto: Cancan