BOMBA ANULUI: APPLE A PIERDUT MARCA iPHONE!

BOMBA ANULUI 2016 . Gigantul APPLE a incasat o lovitura la care nu se astepta absolut nimeni. Printr-o decizie a justitiei, APPLE a pierdut dreptul de a fi unicul detinator al marcii iPhone in China, informeaza ProTv.

Curtea de Apel din Beijing a respins actiune intentata de compania american micii firme Xintong Tiandi Technology, care si ea foloseste denumirea IPHONE pentru produse. Xintong fabrica genti, posete si huse din piele, toate branduite cu numele popularului smartphone. Potrivit QZ, firma din China a inregistrat marca in 2007, la jumatate de deceniu dupa Apple, insa tribunalele i-au dat castig de cauza pe motiv ca americanii nu au reusit sa demonstreze ca inainte de 2007 “IPHONE” era un brand cunoscut in China. De asemenea, magistratii nu au facut distinctia intre iPhone si IPHONE.

CITESTE SI: O TARA INTREAGA NU POATE INTRA PE WHATSAPP! 100 DE UTILIZATORI BLOCATI!

Decizia Curtii de Apel din Beijing este definitiva. Oficialii APPLE nu au vrut sa o comenteze, in schimb pe site-ul Xintong Tiandi a aparut un mesaj triumfal: “Este dovada ca avem o piata libera. Vom folosi din plin marca si vom lucra impreuna cu APPLE in avantajul clientilor iphone”, au scris reprezentantii companiei, conform ProTV.

Sursa foto: realitatea