UITE ECHIPA, NU E ECHIPA! ARMATA si-a inscris formatia in liga a Va ieri, astazi o retrage!

In ziua in care GIGI BECALI anunta inca o data ca este gata sa-si cedeze gratis cubul, ARMATA a luat o decizie surprinzatoare, inscriind echipa STEAUA BUCURESTI in Liga a V-a.

UPDATE 13.20: UITE ECHIPA, NU E ECHIPA! Dupa principiul alba – neagra, ARMATA si-a inscris, marti, noua echipa de fotbal STEAUA in Liga a V-a, insa la scurt timp generalii si-au dat seama ca nu au fotbalistii necesari pentru a face acest lucru.

La numai cateva ore distanta dupa anuntul care i-a facut pana si pe fanaticii suporteri de la Peluza Sud sa-si anunte revenirea pe stadion, antrenorul Adrian Bumbescu a anuntat ca formatia proaspat infiintata se va retrage din campionat.

“S-a facut o mica greseala. Chiar azi (nn marti) am vorbit la club si maine o sa ne retragem. Nu avem cum sa ne inscriem in liga a cincea pentru ca abia au inceput selectiile la grupele de copii. Nu putem sa jucam in liga a cincea”, a declarat cel supranumit „Colonelul” marti seara, pentru postul de televiziune Digi Sport.

STIRE INITIALA

Astfel, pe site-ul oficial al Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti (AMFB) a aparut programul primei etape din liga a cincea, acolo unde printre participante figureaza si CS STEAUA BUCURESTI.

CITESTE SI: HALUCINANT GIGI BECALI VREA SA LASE STEAUA SI SA PREIA UN CLUB RIVAL DIN LIGA I

Interesant este ca “militarii” se afla in aceeasi divizie cu CS DINAMO, echipa reinfiintata de asemenea in aceasta vara de clubul Ministerului de Interne. In aceste conditii, vom avea parte de un derbi STEAUA – DINAMO in liga municipala Bucuresti.

Cum nici CSA STEAUA si nici CS DINAMO nu au anuntat selectii de seniori, este de presupus ca cele doua echipe vor fi formate din juniori. CS STEAUA BUCURESTI isi va disputa meciurile de pe teren propriu in Complexul Ghencea, acolo de unde FCSB-ul lui Becali a fost evacuat in aceasta vara.

CITESTE SI: PAC PAC IN PLIN CONFLICT CU ARMATA, BECALI A SCOS ASUL DIN MANECA

Primul meci al echipei ARMATEI este programat in data de vineri 4 septembrie de la ora 17.00, acasa, impotriva celor de la Progresul Spartac 1944. MARELE DERBY cu rivala DINAMO este programat in etapa a 5-a.

Sursa foto: sport.ro