BOMBA BOMBELOR! CE FUNCTIE VIZEAZA, de fapt, VICTOR PONTA

Fostul premier Victor Ponta a fost numit, vineri, in functia de secretar general al Guvernului, decizia premierului Sorin Grindeanu fiind publicata, tot ieri, in Monitorul Oficial.

Cunoscutul analist politic Bogdan Chireac a anuntat ca, de fapt, Victor Ponta ar urmari o alta functie decat cea pe care i-a oferit-o Sorin Grindeanu. Bogdan Chirieac sustine ca, daca Guvernul Grindeanu va ramane cu fostul premier alaturi, acesta din urma va dori functia detinuta de Liviu Dragnea, anume cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

„Ne aflam in plin proces de preluare a puterii in PSD de gruparea Ponta-Grindeanu. Ponta, exceptional. Foarte sigur pe el, om politic, se vede experienta. Extrem de dinamic, va avea rolul hotarator. Exista tot mai putine sanse ca motiunea sa treaca. Fac din nou o predictie: Daca Guvernul Grindeanu ramane, cu domnul Ponta alaturi, care nu va lua o functie in Guvern, va viza probabil postul de presedinte al Camerei Deputatilor, 95% din parlamentarii PSD vor spune ca nu l-au cunoscut si nu l-au dorit pe domnul Dragnea.

Ponta a avut un discurs impecabil, ca om politic. S-a adresat cetatenilor si poporului PSD. Domnul Ponta, in aceasta seara, a sustinut un discurs inclusiv pentru membrii PSD. Tinteste catre lideri din teritoriu si parlamentari PSD. In acest moment are loc o intreaga operatiune de captare a influentei parlamentare”, a declarat Bogdan Chirieac la postul Romania TV.

Sursa foto: adevarul