BOMBA BOMBELOR: STEAUA l-a cumparat pe ALIBEC! BECALI a dezvaluit detaliile si SALARIUL atacantului

BOMBA BOMBELOR este gata sa explodeze pe piata transferurilor din LIGA I! GIGI BECALI a anuntat ca vrea ca in iarna sa transfere un atacant, pentru care sa plateasca bani acum.

UPDATE 2: GIGI BECALI, finantatorul Stelei, a facut publice detaliile transferului lui DENIS ALIBEC de la ASTRA GIURGIU. Latifundiarul a recunoscut ca echipa sa va plati 1,5 milioane de euro pentru atacantul in varsta de 25 de ani, care a semnat un contract pe cinci sezoane. Salariul acestuia va fi de 160 de mii de euro in primul an, urmand ca din al doilea sezon el sa incaseze cate 240 de mii de euro.

“Am stat pana pe la doua jumate, atunci s-a perfectat transferul. Stiti si dumneavoastra cat a durat, de aproape un an ne-am chinuit sa-l luam. Aseara simteam ca se va rezolva. Nu am vorbit cu patronul Astrei, am vorbit cu Dani Coman. Ana Maria Prodan m-a sunat si mi-a zis ca accepta oferta de un milion si jumatate pe care am facut-o, dar sa dam bani azi si sa-l luam in decembrie. Eu nu profit, asa a vrut Dumnezeu.

Salariul va fi 13.500 de euro pe luna in primul an, dupa care va avea 20.000 de euro pe luna, i-am pus si o clauza de 20 de milioane. El a zis ca vrea 10 milioane, dar i-am pus 20 de milioane. Am pus clauza sa nu joace impotriva Stelei, oricum mi-a zis Sumudica ca nu o sa-l bage, poate doar in Europa. Eu i-am zis si am ajuns la o intelegere cu el ca in cantonament sa nu se atinga de tigari. Eu i-am spus ca este mai puternic decat Benzema, daca ma asculta pe mine. El a ras. Am negociat la mine acasa, am vorbit si cu mama lui, i-am zis sa-l lase pe mana mea”, a declarat Gigi Becali la POSTUL DE TELEVIZIUNE DIGI SPORT.

Denis Alibec se va alatura lotului Stelei in luna ianuarie, atunci cand cluburile vor putea face din nou transferuri.

UPDATE 1: MARIUS SUMUDICA, antrenorul Astrei Giurgiu, a confirmat transferul lui DENIS ALIBEC  la STEAUA.  Tehnicianul a marturisit ca a fost sunat in noaptea trecuta de jucator, care i-a spus ca va semna un contract cu STEAUA.

“Prefer sa nu vorbesc despre DENIS ALIBEC si n-are rost sa vorbesc si sa comentez aceasta situatie. Veti vedea in viitor. Vreau sa ma abtin in momentul de fata. Nu vreau sa comentez acum, stiti declaratiile pe care le-am dat. DENIS ALIBEC m-a sunat azi noapte, spunandu-mi ca va semna, ca a mers sa ia incuviintarea conducerii noastre. A fost la casa patronului Gigi Becali, unde batusera palma. M-a anuntat, un gest frumos din partea lui. Imi pare rau… DENIS ALIBEC va ramane la noi pana la iarna. E o decizie delicata si pentru mine. Nu stiu cum voi gestiona situatia in continuare si ce voi face cu DENIS ALIBEC in vestiar. S-a pus clauza sa nu joace cu STEAUA. Ganditi-va ce misiune am eu, va fi foarte greu. Jos palaria pentru patronul lor. Baga bani, salveaza fotbalul romanesc, e un negociator bun”, a declarat Marius Sumudica la postul de televiziune Digi Sport.

STIRE INITIALA

Potrivit surselor GSP.RO din anturajul echipei STEAUA BUCURESTI, atacantul despre care vorbea GIGI BECALI este DENIS ALIBEC de la ASTRA GIURGIU. Patronul Stelei a negociat cu Ioan Niculae si cei doi au batut palma asupra sumei de 1,6 milioane de euro. Daca nu intervine nimic, cele doua parti vor semna miercuri acordul, iar DENIS ALIBEC va fi legitimat in iarna. Potrivit informatiilor GSP, GIGI BECALI va plati o parte din bani acum, iar aceasta suma va fi folosita de giurgiuveni pentru a scapa de datoriile pe care le au.

GIGI BECALI a ajuns la un acord cu DENIS ALIBEC In ceea ce priveste salariul pe care ar urma sA-l incaseze la STEAUA BUCURESTI, informeaza Fanatik.ro. Tot jurnalistii saptamanalului scriu ca, de la ASTRA GIURGIU, impreuna cu DENIS ALIBEC, la STEAUA ar putea ajunge si JUNIOR MORAIS in schimbul a 400 de mii de euro. 

Sursa foto: sport