BOMBA BOMBELOR: VICTOR PONTA a REFUZAT sa-l TOARNE pe TRAIAN BASESCU la DNA

In cadrul unui interviu acordat jurnalistilor de la PSNews.ro, fostul premier Victor Ponta a vorbit despre motivul pentru care a fost chemat la DNA, in cursul zilei de astazi. Deputatul de Gorj a ajuns, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a fost audiat in calitate de martor, pret de cateva ore.

”Nu am voie sa va dau detalii deoarece fiind martor nu trebuie sa ma apar eu de ceva. Au fost destul intrebari legate de procese legislative in cadrul Guvernului. Este vorba despre anul 2013. Am spus si la iesirea de la DNA si am ocazia sa o spun si acum ca ne vedem imediat dupa: Eu stiu foarte bine diferenta dintre batalia politica si armele judiciare. Eu am o batalie politica cu domnul Dragnea, pe care o voi duce in continuare dar in niciun caz nu vreau sa-l vad nici pe domnul Dragnea, nici pe altcineva, ca are de suferit din punct de vedere judiciar. Eu am spus foarte clar ca nu ma ocup nici cu delatiuni, nici cu denunturi si nu confund lucrurile. Din punctul asta de vedere, o spun acum asa cum am spus-o de fiecare data, cum sunt eu asa in conflict cu domnul Dragnea, cum nu imi place mie deloc de Ludovic Orban, dar inscenarea aia impotriva lui ca sa nu candideze la primarie este ceva groaznic, si mai sunt din pacate multe alte dosare politice”, a declarat fostul premier Victor Ponta pentru jurnalistii de la PSNews.ro.

Mai mult, Victor Ponta, in exclusivitate pentru psnews.ro, a dezvaluit faptul ca in urma cu ceva timp, fiind chemat in calitate de martor la DNA, i s-ar fi propus sa faca denunturi impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

”N-am uitat ce am patit eu insumi si nici nu m-as bucura si nu as spune ceva neadevarat despre un adversar politic. Va spun pentru prima data, si o sa aveti o exclusivitate, ca am fost audiat mai demult tot ca martor la DNA, si mi s-a propus: <<Dar nu vreti sa depuneti un denunt contra lui Traian Basescu? Si am spus: Domnule, Traian Basescu chiar este persoana pe care o detest cel mai tare in politica, dar eu ma lupt cu el in politica. Nu am facut in viata mea vreo plangere penala si nici nu ma ocup cu asa ceva”, a dezvaluit fostul premier Victor Ponta pentru sursa citata.

Sursa foto: realitatea