CFR CLUJ a primit de la TAS inapoi cele 24 de puncte si va urca pe locul 3 in LIGA I. UPDATE

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a decis, vineri, ca echipa CFR CLUJ sa primeasca inapoi cele 24 de puncte cu care fusese penalizata de catre Comisia de Disciplina a FRF, au declarat pentru presa sportiva surse din cadrul gruparii ardelene.

UPDATE: “Tribunalul Arbitral de la Lausanne s-a pronuntat astazi in cazul procedurilor disciplinare deschise de Federatia Romana de Fotbal pentru clubul FC CFR 1907 Cluj.

Decizia Tribunalului anuleaza deciziile comisiilor Federatiei Romane de Fotbal și suspenda procedurile discplinare deschise de Federatia Romana de Fotbal pana la solutionarea procesului de insolventa in care este implicat clubul CFR Cluj.

Dupa publicarea motivarii acestei decizii, Federatia Romana de Fotbal va analiza oportunitatea utilizarii ultimei cai de atac impotriva deciziei.”, informeaza site-ul oficial al FRF.

Cum arata ACUM clasamentul LIGII I:

1. ASA Tg. Mures 68 p

2. Steaua Bucuresti 67

3. CFR Cluj 54

4. Petrolul 52

5. Astra 51

6. CS U Craiova 50

7. Botosani 46

8. Dinamo 45

9. CSMS Iasi 42

10. Viitorul 42

11. Pandurii 39

12. Concordia 38

—————————————————————————

13. Gaz Metan 35

14. Rapid 33

15. U Cluj 32

16. Brasov 32

17. Otelul 26

18. Ceahlaul 24

STIRE INITIALA

La 4 februarie, Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat CFR CLUJ pentru neexecutarea hotararilor Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL), in speta neachitarea datoriilor catre cinci fotbalisti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si scaderea a cate patru puncte pentru fiecare dosar, 24 de puncte in total. Cei cinci jucatori sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Vasile Maftei, cu mentiunea ca ultimul a avut doua dosare deschise la CNSL.

CITESTE SI: ANUNT BOMBA: CFR CLUJ a fost DEPUNCTATA si a ajuns pe ultimul loc in LIGA I 

Comisia de Recurs a FRF a respins, la 20 februarie, memoriul gruparii CFR Cluj, mentinand sanctiunea cu 24 de puncte de penalizare dictata de Comisia de Disciplina, iar gruparea ardeleana a atacat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Astfel, CFR CLUJ, care ocupa locul 2 in clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte, a ajuns pe ultimul la inceputul returului. In urma deciziei TAS, CFR CLUJ are, inaintea etapei a XXXII-a, 54 de puncte si a urcat pe locul 3 in ierarhia Ligii I.

Sursa foto: jurnalul.ro