BOMBA! Dovada ca GENERALUL COLDEA nu joaca cinstit. Un fost ofiter SRI face DEZVALUIRI. VIDEO

Fostul ofiter al Serviciului Roman de Informatii (SRI) Adrian Radu a declarat, in emisiunea „X-Press” difuzata de postul B1 Tv, ca unul dintre consilierii ministrului de Justitie este ofiter activ in cadrul SRI.

Acesta este si motivul pentru care Adrian Radu i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis demiterea de urgenta a generalului Florian Coldea de la SRI, iar premierului, demiterea ministrului de Justitie.

“Florian Coldea incalca Legea sigurantei nationale pentru ca il trimite la Ministerul Justitiei ca si consilier al unui om politic, si mai mult de atat pune sub semnul intrebarii independenta Justitiei (…) Fac un apel la presedintele Iohannis sa il demita de urgenta pe generalul Florian Coldea pentru savarsirea infractiunii articolului 26 din Legea sigurantei nationale si pe premier sa il demita de urgenta pe ministrul de Justitie”, a comentat fostul ofiter SRI Alexandru Radu.

CITESTE SI: ANUNT INCENDIAR KLAUS IOHANNIS il va SACRIFICA pe FLORIAN COLDEA 

Acesta a prezentat doua declaratii de avere, din 2013 si 2014, ale lui Andronache Florian Teodor, consilier la ministerul Justitiei, din care reiese ca este ofiter SRI activ.

„Coldea incalca Legea sigurantei nationale pentru ca il trimite la Ministerul Justitiei ca si consilier al unui om politic, si mai mult de atat pune sub semnul intrebarii independenta justitiei”, a maispus fostul ofiter.

CITESTE SI: Elena Udrea: Florian Coldea cere timp pentru a musamaliza lucrurile, eventual pana ma “rezolva” pe mine 

Astfel, in declaratiile de avere publicate pe site-ul Ministerului Justitiei de Florian Andronache, acesta a scris ca a castigat in anul fiscal 2013 suma de 42.000 de lei in calitate de ofiter SRI angajat la UM0735 Ploiesti, la fel si in in declaratia de avere completata la data de 26 mai 2014.

In conformitate cu Legea nr. 14 din 24 februarie 1992 privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii (actualizata pana la data de 1 februarie 2014), “personalul Serviciului Roman de Informatii nu poate face parte din partide sau alte organizatii cu caracter politic ori secret si nu poate fi folosit in scopuri politice”.