BOMBA! El este OFITERUL ACOPERIT despre care vorbeste Traian BASESCU. Dezvaluirea a fost facuta de opozitie

BOMBA! El este OFITERUL ACOPERIT despre care vorbeste Traian BASESCU. Vezi cine spune asta

Opozitia arunca o informatie exploziva in legatura cu ofiterul acoperit la care a facut referire presedintele Traian Basescu. Liberalul Ludovic Orban este cel care sustine ca stie cine este ofiterul acoperit, dupa ce Traian Basescu a declarat ca printre prezidentiabili s-ar afla si un ofiter acoperit, tema care naste tot mai multe tensiuni si intrebari printre candidatii inscrisi in cursa pentru Presedintie, mai ales in contextul recentului scandal “Turcescu”.

„Eu stiu cine este, dar nu am probe: este Victor Ponta… dar nu pot sa probez. Dar daca te uiti cu atentia, singurul care nu a infirmat cu subiect si predicat acest lucru este Ponta”, a declarat Ludovic Orban, care a tinut sa mentioneze ca a tras aceasta concluzie „studiindu-i cariera, vazandu-l cum actioneaza, vazand lucrurile pe care le-a facut”.

Numai ca Victor Ponta nu-si face griji cu privire la viitorul sau post-alegeri si sustine fara nicio retinere ca Traian Basescu nu s-a referit la el. Liderul social-democrat este convins ca presedintele “a aruncat plasa si a prins pe cine nu trebuie”, adica pe Robert Turcescu. “Robert Turcescu este un pion”, a completat Ponta, invitat miercuri seara la Antena 3.

Citeste si: N-O SA-TI VINA SA CREZI CE FACE ACUM ROBERT TURCESCU: MA PREGATESC SA… VEZI VIDEO

„Daca spunea ca eu am fost ofiter acoperit… era extrem de ridicol. Traian Basescu nu cred ca s-a referit la mine. Eu cred ca s-a gandit sa arunce acest subiect si dupa aceea sa-l foloseasca astfel: Hai sa zicem ca Iohannis este agent acoperit pentru a-l putea scoate din cursa prezidentiala si sa intre Elena Udrea in turul doi. Eu nu cred ca se va intampla acest lucru. Cred ca dl Tariceanu va intra in turul doi. Ma rog… sau daca nu este Klaus Iohannis… poate sa fie Monica Macovei… oricine le-ar putea lua din voturi”, a a adaugat Victor Ponta.

Amintim ca in urma cu aproximativ doua saptamani, Traian Basescu a declarat ca in cursa pentru Cotroceni s-a inscris si un ofiter acoperi al unui serviciu de informatii. Basescu i-a transmis ca il mai asteapta „sa-si completeze CV-ul” cu functia pe care o ascunde, altfel ii va anunta numele public.

CITESTE SI: INFORMATIE EXPLOZIVA. ROBERT TURCESCU PREGATESTE NOI DEZVALUIRI