BOMBA FASAITA LIDER PNL dezminte zvonurile plecarii la PMP

Inca un anunt “BOMBA” aparut in presa autohtona a fost demontat! Conform unei informatii aparuta in urma cu vreo cateva zile, co-presedintele Partidului National Liberal (PNL), filiala Bucuresti si totodata vicepresedintele Partidului Popular European (PPE) ANCA BOAGIU a dezmintit categoric o eventuala TRADARE care s-ar materializa cu o trecere in tabara Partidului Miscarea Populara (PMP).

”Cine va intoxica cu astfel de stiri e un mare mincinos. Sunt vicepresedinte al Partidului Popularilor Europeni (n.r.: PPE) si co-presedinte al PNL Bucuresti si, spre disperarea celui care va intoxica, nu scapa de mine, dar poate scapa clasa politica de astfel de specimene.

CITESTE SI: Deputatul PNL OVIDIU RAETCHI, replica la raspunsul lui PONTA dat jurnalistilor: Oare cu cumnatul sau vorbeste? 

Si mai e ceva: eu chiar cred in Romania lucrului bine facut si inca mai sper sa se intample ceva cu oamenii de calitate si bun simt din noul PNL si alaturi de presedintele Iohannis”, a precizat prim- vicepresedintele PNL, ANCA BOAGIU, pentru PSnews.ro.

Aceasta pozitie transanta a liderului PNL ar putea fi catalogata drept scanteia care ar putea naste un razboi la varful PNL, intre ANCA BOAGIU si sustinatorii acesteia si respectiv cel pe care il catalogheaza drept ”un mare mincios”, care ”intoxica” opinia publica cu zvonuri legate de o plecare a sa din PNL, mai noteaza sursa citata.

CITESTE SI: Amintirile o chinuiesc! ALINA GORGHIU a facut afaceri cu fiul unui inculpat din dosarul MICROSOFT 

Sursa foto: jurnalul.ro