BOMBA! Fotografii cu sora lui MIRCEA BADEA aproape DEZBRACATA

Putini sunt care au mai vazut-o in ultima perioada pe Naty Badea, sora jurnalistului Mircea Badea, in spatiul public. Insa cei care au vazut-o au fost uimiti de cat de bine arata Naty, la zece ani de cand a decis sa renunte sa mai fie in lumina reflectoarelor.

Forma excelenta in care se afla acum dovedeste ca Naty impartaseste pasiunea fratelui ei pentru un stil de viata sanatos. Cei de la Cancan scriu ca de cand a renuntat sa mai apara pe sticla, frumoasa bruneta si-a vazut de viata personala, insa nu a neglijat nici cariera. Acum, Naty Badea este divortata si are o fetita frumoasa foc, de care unchiul de la Antena 3 a este foarte atasat.

Citeste si: Decizia lui BASESCU in scandalul dintre Mircea Badea si motociclisti

Cei care nu stiu ca are un copil, cu greu ar putea ghici ca sora lui Badea a trecut printr-o sarcina. Nasterea nu pare sa o fi afectat in vreun fel pe Natalia. Cei care au vazut-o in costum de baie au ramas fara cuvinte!

In urma cu ani buni, sora lui Mircea Badea a trait o poveste de dragoste cu Florin Chilian, dar cei doi au ajuns sa isi spuna “adio”. Ulterior, Natalia s-a casatorit cu un jurnalist, de care a divortat intre timp.

Citeste si: Fosti ANGAJATI de la ANTENA denunta practici SCLAVAGISTE in trustul lui Voiculescu

Foto: Cancan

Naty Badea a postat si pe pagina sa de Facebook cateva imagini cu ea, insotite de mesajul: “Alte poze…. toate sunt adevaruri despre mine!!!:)))”.