BOMBA, la NEXT STAR! Pustiul care a dansat belly-dance pe scena Next Star are o poveste impresionanta

NEXT STAR: BOMBA a incins scena NEXT STAR, editia de marti, 16 septembrie 2014. Pustiul in varsta de 13 vine din Tulcea si numele sau complet este Budi Buha Bomba. Copilul provine dintr-o familie saraca, fara scoala, insa i-a promis mamei sale ca va face tot posibilul sa o faca fericita.

NEXT STAR: BOMBA a dansat belly-dance, spre uimirea tuturor. Desi parintii se descurca greu, au avut ambitia de a-l trimite la scoala. ”Eu vreau sa merg la scoala si sa invat. Vreau sa fiu un dansator”, spune Bomba. Mama lui BOMBA nu stie sa scrie si sa citeasca, insa o invata el.

Pasiunea sa este dansul. Si nu orice dans, ci cel oriental! BOMBA a dansat belly-dance. Iar reactia juriului a venit pe masura talentului sau.

Citeste si: NEXT STAR: Anastasia Constantinescu l-a facut sa planga pe Connect-R

NEXT STAR: “M-a impresionat, pe cuvant. S-a bucurat de fiecare lucrusor in parte. E talentat copilul”, a spus Maria Carneci.

“Parintii care n-au scoala, au ambitia sa-si trimita copilul la scoala. Ii dorim foarte multa putere. E un copil foarte talentat si a avut un moment extraordinar. Sa-i dea Dumnezeu multa putere”, a spus Lora.

NEXT STAR: “Sanse o sa aiba afara, pentru ca din pacate suntem intr-o tara cu foarte multe prejudecati”, a adaugat Connect-R.