BOMBA LAVINIA SANDRU a facut o gramada de AFACERI cu PRIMARIA SLATINA

LAVINIA SANDRU, realizatoarea postul Realitatea Tv, s-a declarat pur si simplu socata de avalansa de informatii si tablouri din dosarele instrumentate de procurorii DNA pe numele sotului sau, DARIUS VALCOV. Insa, SANDRU a omis sa aminteasca faptul ca nu este deloc straina de niste invarteli legate de primaria Slatina pastorita un numar de ani de DARIUS VALCOV.

Realizatoarea TV LAVINIA SANDRU a facut afaceri cu Primaria Slatina in mandatul sotului sau, DARIUS VALCOV. Si nu maruntisuri. De asemenea, LAVINIA SANDRU a facut afaceri si cu ANDRA BARBULESCU, mana dreapta a fostului ministru al Finantelor DARIUS VALCOV in multe fapte vizate acum de procurorii DNA, informeaza comisarul.ro citand presa locala.

CITESTE SI: LAVINIA SANDRU deplange soarta sotului penal DARIUS VALCOV in versuri 

ANDRA BARBULESCU, spun surse din presa locala si surse judiciare, a recunoscut ca era o apropiata a familiei VALCOV. Aceleasi surse spun ca finii, adica Barbulestii, i-au turnat din greu pe nasii baiatului lor, adica LAVINIA SANDRU si DARIUS VALCOV. Conform acestor surse, LAVINIA SANDRU a organizat, prin firma sa sau prin firmele unor interpusi, peste 10 evenimente de anvergura pentru Primaria Slatina. Dealtfel, in firma Loyal Leasing LAVINIA SANDRU a fost asociata cu unul dintre cei implicati in dosarul de coruptie al sotului”, se arata in materialul publicat de comisarul.ro.

Aceste afaceri ale LAVINIEI SANDRU au fost aduse la cunostinta opiniei publice inca din anul 2006 si intr-un articol publicat de cotidianul Romania Libera la vremea respectiva.

CITESTE SI: Un membru CNA catre Lavinia Sandru: Rugamintea mea ar fi sa pronuntati corect la televizor “Scrisoarea a III-a” 

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri contestatia DNA privind arestarea la domiciliu pentru 30 de zile a fostului ministru de Finante DARIUS VALCOV. Tot miercuri, senatorii urmeaza sa ia in discutie, in sedinta de plen, cea de-a doua cerere a Justitiei privind incuviintarea efectuarii in continuare a urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive in cazul lui DARIUS VALCOV.

Sursa foto: realitatea.net