BOMBA: RAZVAN BURLEANU pune presiune pentru a-si masca INCOMPETENTA?

Amicalul de lux dintre nationalele de fotbal ale ROMANIEI si SPANIEI a fost parafat in data de 10 noiembrie 2015, conform unei informatii oficiale aparute pe site-ul Federatiei Spaniole de Fotbal. (Vezi detalii)

Toate bune si frumoase numai ca, in momentul in care presedintele FRF  RAZVAN BURLEANU a parafat intelegerea cu presedintele RFEF Angel Maria Villar, ARENA NATIONALA era inchisa deja de cateva zile (din data de 6 noiembrie 2015!) de catre inspectorii ISU, care nu au mai fost dispusi sa riste dupa tragedia de la Clubul Colectiv unde si-au pierdut viata 63 de tineri, alte cateva sute fiind raniti. Dovada acestui fapt este mutarea partidei din Liga I dintre Steaua Bucuresti  si FC Botosani incheiata cu scorul de 5-3 care ar fi trebuit sa se joace pe ARENA NATIONALA in data de 8 noiembrie (duminica) si care s-a disputat intr-un final pe arena echipei CFR Cluj (stadionul Dr. Constantin Radulescu).

In aceste conditii, intelegem si nu prea disperarea si atitudinea ofensiva si acuzatoare a presedintelui FRF, RAZVAN BURLEANU, la adresa PRIMARIEI CAPITALEI cand vine vorba de amicalul de lux dintre ROMANIA si SPANIA care ar fi trebuit sa se dispute in data de 27 martie 2016 la Bucuresti pe stadionul NATIONAL ARENA!

Insa, este clar ca lumina zilei ca presedintele FRF RAZVAN BURLEANU stia ca ARENA NATIONALA are probleme si ca nu poate risca organizarea unui eveniment de o asemenea anvergura, in speta amicalul ROMANIA – SPANIA, in momentul in care a batut palma cu omologul sau din Spania, Angel Maria Villar, in data de 10 noiembrie 2015!

Atitudinea presedintelui FRF RAZVAN BURLEANU din ultimele zile la adresa PRIMARIEI CAPITALEI si a primarului general interimar RAZVAN SAVA face parte dintr-un scenariu bine pus la punct de oficialii FRF. Unul menit sa mascheze incompetenta, delasarea sau lipsa de informare de care au dat dovada RAZVAN BURLEANU si FRF in acest caz!

Concluzia este simpla! In cel mai pur stil romanesc, RAZVAN BURLEANU insista sa arunce vina scandalului creat in jurul acestui AMICAL de LUX pe PRIMARIA CAPITALEI in conditiile in care principalul vinovat de aceasta situatie este FEDERATIA ROMANA de FOTBAL!

In proportie de 99,9 %, conform oricarui contract tip pentru astfel de evenimente sportive, locul disputarii este stabilit in aceeasi zi in care se hotaraste ziua meciului (pentru ca echipa oaspete sa-si poata procura bilete de avion, cazare, sa-si stabileasca locul de antrenament, etc). Mai precis, o varianta principala si una secundara de stadion! Iar, potrivit unor surse, in contractul parafat initial de Federatia romana si cea spaniola ARENA NATIONALA era specificata drept singura varianta, ulterior aparand si CLUJ ARENA  drept varianta de rezerva.

Astfel, stiind de aceasta situatie incurcata si pentru a evita orice surpriza, FRF putea sa stabileasca stadionul CLUJ ARENA drept loc principal de disputare al partidei amicale dintre ROMANIA si SPANIA inca din momentul parafarii contractului!  

PS: Sau poate RAZVAN BURLEANU este suparat ca din vanzarea biletelor de la ARENA CLUJ nu-si acopera milionul de euro platit spaniolilor pentru acest amical, lucru care ar fi fost posibil daca se juca pe ARENA NATIONALA, unde sunt vreo 20 de mii de locuri in plus?

Sursa foto: frf