BOMBA! Unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania pleaca la un post concurent

BOMBA IN TELEVIZIUNE! Indragitul prezentator al emisiunii “Dansez pentru tine”, STEFAN BANICA jr., a luat o decizie neasteptata. Fostul sot al Andreei Marin a parasit postul Pro TV, unde incasa aproximativ 120.000 de euro pe sezon, si a ales sa se implice intr-un nou proiect derulat de postul concurent Antena 1.

Desi televiziunile au sarit pe indragitul artist pentru a-l coopta in echipa, se pare ca oferta trustului Intact a fost de nerefuzat, scrie Wowbiz pe pagina online. Astfel, STEFAN BANICA jr. se pare ca a semnat deja un contract cu trustul Intact, artistul urmand a face parte din echipa Monei Segall, producatoarea tv care va lucra cu aceasta statie, si va fi, astfel, din nou coleg de televiziune cu Horia Brenciu.

Sursa citata precizeaza ca STEFAN BANICA jr. va face parte din proiectul ROMANIAN IDOL, de la Antena 1, proiect pentru care au fost alocati in jur de 600.000 de euro, dupa cum sustin surse din trustul Intact.

Mondo News iti recomanda si: De ce a plecat Stefan Banica jr de la Pro TV

“Stefan Banica jr a acceptat sa fie in echipa ROMANIAN IDOL, proiect de care se ocupa Mona Segall. A mai lucrat cu ea, dar si cu o mare parte din echipa, plus ca show-ul i se potriveste manusa. Inca nu s-a stabilit ce va face exact Banica jr si nici ce alte vedete vor mai face parte din proiect”, au dezvaluit surse din trustul Intact.

Citeste si: Cum suna viitorul pentru Stefan Banica jr. si iubita lui

Reamintim ca STEFAN BANICA jr. a decis, in urma cu doua luni, sa paraseasca postul Pro TV, printre motivele care au stat la baza deciziei sale fiind, se pare, atat schimbarea conducerii, cat si remuneratia nesatisfacatoare pentru prestatia sa in cadrul show-ului “Dansez pentru Tine”.

In opinia lui Cornel Patrichi, fost coleg de emisiune, motivul plecarii lui STEFAN BANICA jr. de la Pro TV ar fi banii. “Cu Stefan am inteles ca au fost probleme de bani… Probabil ca Stefan a intrebat in dreapta si in stanga cat au aia acolo si cat au aia dincolo si nu i-a mai convenit salariul de aici. Probabil ca era timpul sa se termine… Oricum, show-ul a tinut opt ani, exact cum a vrut Adrian Sarbu”, a spus Patrichi.

Sursa foto: Pro TV

Daca ti-a placut articolul, urmareste mondonews.ro pe FACEBOOK »