BOMBA: VICTOR PONTA a avut o “relatie apropiata” cu un “SPION ROMAN cunoscut drept HOMOSEXUAL”

Senatorul VALER MARIAN prezinta, intr-o declaratie politica parlamentara, ceea ce s-ar numi biografia ascunsa a premierului VICTOR PONTA, cu toate elementele care au dus la o ascensiune spectaculoasa, de la un tinar oarecare, la liderul guvernului. Potrivit senatorului, VICTOR PONTA a fost ”nasit” in cariera de catre SRI, SIE, Adrian Nastase si Traian Basescu, la care se adauga alte citeva figuri politice cu rol mai mic in promovarea fostului presedinte al PSD, conform inpolitics.

 „Explicatiile unei ascensiuni fulminante” – varianta integrala a declaratiei politice a lui VALER MARIAN:

„La inceput a fost stabilirea unei relatii apropiate cu rezidentul SIE de la Paris, MARIN BOBEICA, cunoscut drept HOMOSEXUAL, in perioada autoexilului estival a lui VICTOR PONTA din 1990 in capitala Frantei. Ulterior, mai multi martori au afirmat ca VICTOR PONTA le-a fost prezentat de catre MARIN BOBEICA in perioada 1990-2000, cu diverse ocazii publice , drept „baiatul meu”. Alti martori afirma ca dupa ce VICTOR PONTA a ajuns in Guvernul Nastase (sef al Corpului de control al primului ministru si apoi ministru), precum si dupa ce a devenit presedintele PSD si prim-ministru al Guvernului Romaniei, MARIN BOBEICA avea obiceiul sa se laude, pe fondul unui consum excesiv de alcool, ca el l-a facut „mare” pe VICTOR PONTA, intrucat l-a prezentat lui ADRIAN NASTASE, cu care a fost coleg de liceu, si l-a dus la SIE, unde l-a prezentat fostului sau sef, generalul CORNEL BIRIS, spunandu-le amandurora ca este un „tanar de perspectiva”. Cert este faptul ca dupa racolarea sa in 1997 de catre SIE, unde a avut statutul de ofiter acoperit, a inceput ascensiunea profesionala si politica fulminanta a actualului premier.

CITESTE SI: DAN VOICULESCU A LANSAT UN NOU ATAC LA ADRESA FOSTULUI PROTEJAT VICTOR PONTA

In anul respectiv a fost promovat, caz unic, dintr-un parchet de sector, la care activase doar timp de 3 ani, la Parchetul General, unde a ajuns in functia de sef birou, desi nu s-a distins pe plan profesional ca procuror. A urmat cooptarea si promovarea sa de catre ex-premierul ADRIAN NASTASE, pe care l-a avut profesor la Facultatea de Drept, in Guvernul PSD pe care l-a condus: in 2001 l-a numit sef al Corpului de control al primului ministru, iar in 2004 l-a promovat ministru pentru aquis-ul comunitar si pentru implementarea fondurilor europene. In aceeasi perioada Adrian Nastase l-a promovat pe Victor Ponta, pe care-l gratulase cu porecla „micul Titulescu”, si pe linie de partid: presedinte al Tineretului Social Democrat (TSD) si vicepresedinte national al PSD. Tot cu sprijinul ex-premierului ADRIAN NASTASE, VICTOR PONTA a devenit deputat PSD la alegerile parlamentare din 2004. In 2008 a fost reales deputat, iar in 2009 a fost numit ministru pentru Relatia cu Parlamentul in Guvernul PSD-PDL si a devenit purtator de cuvant al campaniei prezidentiale al liderului PSD Mircea Geoana. In 2010 a fost ales presedintele PSD si totul a culminat in 2012 cand a devenit prim-ministru al Guvernului Romaniei, la varsta de 40 ani.

Dintr-un mic Titulescu a devenit un mic Ceausescu

Alegerea lui VICTOR PONTA in functia de presedinte al PSD, la varsta de 38 ani si fara sa se fi remarcat in mod deosebit pe plan politic, a comparut unor lideri din PSD precum si unor analisti politici drept o operatiune orchestrata cu sprijinul unor servicii secrete din Romania. Este mai mult decat plauzibila implicarea SIE, avand in vedere ca VICTOR PONTA a avut statut de ofiter acoperit al acestui serviciu secret, precum si implicarea SRI, la care, director era nasul sau de casatorie GEORGE MAIOR. Nu este lipsit de relevanta nici faptul ca fostul presedinte TRAIAN BASESCU, seful suprem al acestor servicii secrete, avea atunci interesul ca fostul sau contracandidat de la alegerile prezidentiale din 2009, Mircea Geoana, sa fie inlocuit in fruntea PSD cu un politician mai tanar si neexperimentat, ca VICTOR PONTA, mai ales ca atat acesta cat si socrul sau ILIE SARBU ii facusera temenele politice in anii precedenti.

CITESTE SI: DEZVALUIRILE INCENDIARE FACUTE DE BROKERUL CRISTIAN SIMA IN CARTEA SA MAREA SPOVEDANIE

Cert este ca alegerea lui VICTOR PONTA in fruntea PSD s-a realizat si cu sprijinul fatis si substantial a patru lideri importanti ai PSD, avand radacini in PCR si legaturi cu Securitatea, care au avut ocazia sa se razbune din varii motive pe Mircea Geoana: Ion Iliescu (fost presedinte al Romaniei si al PSD, care a detinut inalte demnitati in timpul regimului comunist, culminand cu cele de ministru al tineretului si secretar cu propaganda al CC al PCR), Adrian Nastase (fost premier al Romaniei si presedinte al PSD, ginerele ultimului ministru comunist al Agriculturii, Angelo Miculescu, despre care s-a vehiculat ca ar fi fost, la randul sau, colaborator al CIE, serviciul de spionaj al Securitatii si stramosul SIE inainte de 1989), Ioan Rus (liderul Grupului de la Cluj, fost ministru de interne in Guvernul Nastase si nasul lui George Maior la prima casatorie, care a fost seful Uniunii Asociatilor Studentilor Comunisti din Romania pe Centrul Universitar Cluj Napoca, cunoscut un adulator si un apropiat al lui Nicu Ceasescu) si … socrul Ilie Sarbu (fost ministru al Agriculturii si Padurilor in Guvernul Nastase si presedinte al Senatului in 2008, referitor la care exista informatii ca ar fi fost colaborator al Securitatii, cu numele de cod «Ovidiu Marinescu», si apoi ofiter acoperit al CIE)”.

Sursa text: inpolitics